Vis meny
Årsløftet 2020

Årsløftet 2020

Bli med på et felles løft i 2020 for å sørge for en stabilt grunnlag for menigheten.

  |   Av: Eirik Urdal  |   17.01.2020  |   Menighet

Bli med på årsløftet 2020

Det er herlig å se hva vi kan utrette sammen som forsamling. Hver uke får barn, ungdom og voksne høre om Jesus gjennom menighetens arbeid, og for mange er Filadelfia et åndelig hjem her på jord. Gjennom arbeid som Damer i byen, Velkommen hjem, Servicekontakten, Shelter, konserter og musikaler m.m. får vi være et positivt bidrag i bybildet og i menneskers liv.

For å kunne drive med alt vi holder på med er menigheten avhengige av en forutsigbar og stabil økonomi. Ofte kan ens eget bidrag føles lite, men når alle bidrar litt, blir resultatet fantastisk. Som et felles løft ønsker vi i 2020 å utfordre alle medlemmer, tilhørige og andre faste møtedeltakere på å øke den faste givertjenesten sin med kr. 200,- pr. måned. Kanskje er du ikke med i fast givertjeneste enda, da kan dette være en god inngang.

Hvis vi regner litt på det vil 2000 personer som hver gir kr. 200,- i måneden i ett år tilsammen gi 4,8 millioner kroner. En fantastisk sum som er med på å holde oppe vårt menighetsarbeid.

Årsløftet 2020 er helt frivillig å delta på, og det er på ingen måte en medlemsavgift eller lignende. Alle har ikke mulighet til å delta, mens andre har kanskje mulighet for å delta for flere enn seg selv. Beløpet kr. 200,- er valgt fordi det trolig er overkommelig for mange, men du er velkommen til å gi en større sum om du ønsker det.

Bli med på følgende måte:

Gi 200 hver måned

  1. Klikk her
  2. Velg beløp (kr. 200,- pr. person)
  3. Velg «Månedlig»
  4. Fyll ut skjemaet og trykk «Utfør»

NB. Siden vi er godt igang med 2020, gjør vi oppmerksom på at man ikke får gitt for 12 måneder om man vil gi månedlig. Ønsker du å være med for hele året, er det beste å gi hele beløpet på vipps merket "Årsløftet".

Gi hele beløpet samtidig

Vipps kr. 2400,- pr. person du vil gi for til nummer 8585. Merk med "Årsløftet".