Vis meny
Peke på Deg

Peke på Deg

Barne- og familiearbeidet hadde release på Filadelfia sin første EP for barn 6. oktober. Tittelen på plata er "Peke på Deg".

  |   Av: Camilla Evenstad  |   07.10.2013  |   Barn og familie

Åsmund Reksten Scheie som jobber som musikkansvarlig i barnearbeidet har skrevet de fleste sangene. Julie Isachsen på 11 år er med i Juniorarbeidet og har også skrevet en sang som er med på plata. Det er også flere juniorer som er med å synger på EP´en, og noen av barna på Barnemøte er med og korer.

Sangene bruker vi allerede på samlingene våre, men det blir kjempe gøy å få EP´en med seg hjem så vi kan digge sangene i bilen og på rommet. Du skal ikke se bortifra at noen barn også vil gi plata videre til sine venner.

Det er 5 spor og plata koster kr. 100,-. Foreløpig selges den kun i forbindelse med møtene i Filadelfia Kristiansand.

Hør klipp her:

 

Hør også et intervju fra Radio Filadelfia med Åsmund Scheie og Julie Isachsen, der du også får en smakebit av sangen "Jesus Du er Konge":