Vis meny

Vennefesten

Årets Vennefest ble en ubetinget suksess da den ble arrangert i Gimlehallen i Kristiansand torsdag 31. oktober. Vennefesten er et positivt alternativ til Halloween.

  |   Av: Camilla Evenstad  |   04.11.2013  |   Barn og familie

Vennefesten 2013 ble arrangert i samarbeid med flere av byens kirker og menigheter, og tilsammen var over 2000 tilstede denne ettermiddagen og kvelden. Det var show fra scenen, 40 ulike aktiviteter og selvfølgelig masse godteri. Se videoen over for å få et inntrykk av festen.

Velkommen til ny fest neste år!

Tidenes Vennefest ble holdt i Gimlehallen, torsdag 31. oktober. Selv Gimlehallen føltes liten, når 2500 barn og voksne veltet inn i salene.

Både små og store ble møtt med en eventyrlig inngangsportal.  Med rød løper, hundrevis av ballonger, muskuløse vakter i sorte dresser, cowboy og klovn som blåste såpebobler.

Alle barna fikk utdelt godteposer og vennefestbånd til armen. Fulle av forventning og kribling i magen var det bare å finne seg en plass i hallen, der scenen var rigget med enorme heliumsballonger, opplyst av lys som skiftet i mange farger.

Showet ble innledet med dansende cheerleadere fra gruppe ”VCT explosion”. Deretter ble det vist en filmatisert og moderne utgave av Sakkeus (alias Gerda Nerda), Jesus og skatere i byen. Budskapet var at Jesus ikke bare vil være venn med de kule, men med alle. Stemningen gikk i taket da Henrik fra MGP jr. kom på scenen og startet med sangen ”Kjedereaksjon”.

Etter showet løp barna til de 40 aktivitetene som var spredd rundt i hele Gimlehallen. På tribunen var det laget til en ”Trøstekrok”. Her kunne barn som var lei seg, eller som hadde kommet bort fra foreldrene, få hjelp av gode og trygge voksne.

Tusen takk til de 13 menighetene som har stått sammen for å gi barn i Kristiansand en god og flott opplevelse, på en dag som for noen kan være litt skremmende!  Vi gleder oss allerede til Vennefesten 2014!