Vis meny
Barne og familiearbeid

Barne og familiearbeid

For at vi skal kunne få økonomi til å drive dette superviktige arbeidet blant barna, er vi avhengige av at flest mulig betaler kontigent.

  |   Av: Åse Simonsen  |   19.01.2016  |   Barn og familie

For at vi skal kunne få økonomi til å drive dette superviktige arbeidet blant barna, er vi avhengige av at flest mulig betaler kontigent, som i neste omgang gir oss støtte fra PBU og kommunen. Håper at du som leser dette brevet betaler inn kr. 300,- pr barn, i medlemskontigent for 2016 (noen har fått brev om dette i posten). Ditt barn blir da medlem i alle de gruppene/aktiviteter som det er med i. Alle som betaler inn før 1. februar er du med i trekningen på et GAVEKORT på kr. 500,- fra Sørlandssenteret.

Betal inn til konto: 3060 33 44444, merk med: kontigent for barne- og familiearbeidet 2016 + navn.

Les girobrev her! (PDF)