Vis meny
Leir på Fredheim

Leir på Fredheim

Vi ser frem mot sommerleirer på Fredheim!

  |   Av: Camilla Evenstad  |   10.04.2018  |   Barn og familie

Fredheim leirsted på Vatnestrøm er Pinsemenighetene i Agder sitt felles leirsted. Derfor samles barn 2-8 klasse fra hele Agder på leir på Fredheim. Vi ønsker å gi barna en sosial og kristen sommeropplevelse som de husker med glede.

Barneleiren er fra 15. - 17. juni for 2. - 4. klasse.

Juniorleiren er fra torsdag 21. - 24. juni. (De som bor i Kr.sand må ha fri en dag fra skolen eller kommer opp dagen etter, andre skole i Agder slutter på torsdagen).

Det er plass til ca. 68 barn. Vi deler barna inn i grupper hvor de får en fast gruppeleder og forholde seg til. Utenom gruppeledere har vi leirsjef, aktivitesleder, leirprest og kjøkkenpersonell. Vi fordeler barn på rom med hvertfall en de setter opp som ønske på påmeldingen. Det er 8 eller 4 barn per rom.

På leiren har vi kreative samlinger med en liten andakt, bading, kanopadling, fotball, kanonball mm. Lørdagen har vi alltid leirkveld hvor barna kan få lov til å opptre med leker, skatsj eller annet gøy som de finner på.

Vi har også kiosk som er åpen til ulike tider hvor vi selger brus, is, godteri og chips.

Påmelding på: http://www.fredheimleirsted.org
Velkommen til leir, vi gleder oss.