Vis meny

Vil du på bibelskole?

Er du klar for å virkelig investere i livet? Ta et år på Filadelfia Bibelskole Kristiansand! Studenter ved bibelskolen er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

  |   Av: Christoffer Kaasa  |   22.03.2016  |   Bibelskole

Er du klar for å virkelig invistere i livet? Da er et år på Filadelfia Bibelskole Kristiansand akkurat det du trenger! Du vil få grundig undervisning i en mengde emner som du vil få god bruk for videre i livet med Gud. Vi ønsker å gå sammen med deg uansett hvor du er hen i livet og vårt mål er å utruste deg for et ekte, trygt og nært liv videre med Jesus.

Vi ønsker å utruste og bygge ekte og hele mennesker, som vet sin identitet og som har en oppriktig og trygg relasjon med Jesus! Mennesker som med ekthet kan bringe Jesus ut i samfunnet i musikk, politikk, næringsliv, barn og unge, helse og omsorg, misjon, media og menighet m.m.

Er det deg? eller kjenner du noen som vil gå på bibelskole neste år så kan du nå søke om plass. Mer info om skoleåret - se her!

SØKNADSSKJEMA!