Vis meny
LEV Bibelskole flytter til Kristiansand

LEV Bibelskole flytter til Kristiansand

Fra høsten 2017 flytter LEV Bibelskole til Kristiansand.

  |   Av: Eirik Urdal  |   22.06.2017  |   Bibelskole

Fra høsten 2017 flytter LEV Bibelskole til Kristiansand. Etter to år i Drammen, i et fint samarbeid med Intro og menigheten Elvebyen Familiekirke, blir det fra skolestart i høst flytting til Sørlandet. Hovedbegrunnelsen for flyttingen er behovet for et større elevgrunnlag, noe vi vet finnes på Sørlandet.

LEV Bibelskole flytter inn i Q42, det store nybygget til Filadelfia i Kristiansand. Her kommer vi til å være i samlokalisering med en avdeling av Menighetsbibelskolen i Sandefjord (MBS), som er en NOKUT-godkjent fagskole. Avdelingen drives i tett samarbeid med Filadelfia Kristiansand og er dermed nært knyttet til miljøet i menigheten.

LEV Bibelskole, som har sitt utspring fra De Frie Evangeliske Forsamlinger (DFEF), kommer også til å ha et nært samarbeid med DFEFs menigheter på Sørlandet.

Begge skolene kommer til å drive etter sine egne godkjenninger og læreplaner, men kommer til å ha et nært samarbeid, bl.a. ved at flere av lærerne kommer til å undervise på begge steder, og det kommer til å bli noen felles turer og reiser.

LEV Bibelskole er godkjent for to linjer en Bibellinje og en Tjenestelinje, disse kan i Kristiansand tas over to år.

Vi ser med glede og forventning fram til neste skoleår i Kristiansand, det er allerede mange søkere til skolen, men det fins fremdeles noen ledige plasser, så sendt gjerne en søknad om opptak allerede til høsten.

Velkommen til LEV Bibelskole i Kristiansand!