Vis meny

Andaktstelefonen overtas

Filadelfia Media overtar drift av Andaktstelefonen fra Magne Aabel

  |   Av: Terje S. Tveit  |   23.09.2016  |   Media

Lang og trofast tjeneste
Det var i 31. desember 1973 at foreningen Andaktstelefonen i Kristiansand ble opprettet. Magne Aabel har trofast i 42 år hold liv i Andaktstelefonen med nye andakter hver uke, noe Magne også i 2013 fikk Kongens fortjenestemedalje for.. (Les artikkel og hør intervju her!)

Gode lyttertall
I løpet av årene har mennesker i hele landet funnet ut at det er mulig å ringe et telefonnummer for så å lytte til en andakt på ca. 3 og et halvt minutt i lengde. Hver mandag og torsdag kveld er det nye andakter. Ca. 35.000 oppringinger ble gjort i 2012 og statistikken viser at for 2015 så var antall innringere 40115 stk. Tallet er stigende. Det er mange mennesker i landet som av ulike grunner ikke kan være med på et kristen møte eller av andre grunner ikke har muligheter til å komme seg til forsamlinger der en kan lytte til Guds ord. Da er det enkelt å kunne ta telefonen og ringe 38091700 for så å lytte på en andaktholder i noen minutter. I en hverdag av mye avansert teknologi så ser det ut som at Andaktstelefonen ennå har en god grunn til å bli driftet videre.

Filadelfia Kristiansand overtar drift
Etter 42 år som driftsansvarlig så takker Magne Aabel for seg og Filadelfia Media overtar driften fra og med fredag 23.september kl. 10:00. Som innringer vil en ikke merke noen forskjell. Fremdeles blir det 2 andakter i uken. Nå byttes andakten kl. 00:00 natt til tirsdag og kl. 00:00 natt til fredag. Men løsningen er digitalisert og fra å kjøre på et avansert system som Magne Aabel har hatt i kjelleren i sitt hus så blir alt nå driftet "i skyen" på internett. Radio Filadelfia og studio vil stå for fremtidige opptak men de som ringer inn vil kunne få mange gode gjennhør fra nesten 4000 andakter som Magne Aabel har samlet inn i løpet av disse årene.

Vi takker for trafast tjeneste og ønsker Magne lykke til med "pensjonstilværelsen"

Hvorfor ikke prøve Andaktelefonen du også?
Ring telefon 380 91 700