Vis meny
Rekordsøkning til Oasen!

Rekordsøkning til Oasen!

Parallelt med at vi nå starter to nye skoler, en i Mandal og en i Kristiansand (Strømme) opplever vi rekordsøkning til skolen på Birkelid.

  |   Av: Lasse Rosten  |   26.05.2015  |   Oasen skole

På Oasen skole Birkelid begynner 27 elever på 1. trinn til høsten. For å sikre en best mulig oppfølging av den enkelte deles de inn i to grupper.

En ny lærer med over 10 års erfaring fra skoler i Oslo er ansatt for å ha ansvaret for den ene gruppa. Det er viktig for skolen å kunne rekruttere dyktige medarbeidere slik at vi sikrer elevene best mulig skolegang. 
27 elever på 1. trinn er rekord, og vi vil i august være over 230 elever tilsammen på Oasen skole Birkelid. Det er fantastisk å se hvordan skolearbeidet vokser frem. Når vi nå starter opp to nye skoler var det en viss mulighet for at dette skulle svekke den eksisterende skolen på Birkelid ved at elever søkte seg til en nyere skole i nærheten, men det vi ser nå er at vi vokser på alle tre stedene.

Når Anette Gausdal som har vært inspektør på Birkelid nå begynner som rektor på Strømme, overtar Mari Kolltveit stafettpinnen på Birkelid. Mari gjør i disse dager ferdig sin master i familieterapi, og skal jobbe som inspektør og sosiallærer fra høsten. Mari er en særdeles dyktig medarbeider og hennes videreutdanning innen familieterapi er et stort pluss for skolen og våre brukere. 
Vi gleder oss over vekst i skolen!