Vis meny
Julaftenselskap

Julaftenselskap

Tradisjon tro inviterer Filadelfia til juleselskap for alle som er alene på julaften.

  |   Av: Eirik Urdal  |   06.10.2017  |   Menighet

Hvert år inviterer vi til juleselskap i menigheten. Mange mennesker er av forskjellige grunner alene på julaften. Her har vi en mulighet til å ha fellesskap og feire jul på ekte, norsk tradisjonelt vis i Filadelfia. Middagen serveres i Restaurant Q42, mens kaffe, kaker og sosialt samvær skjer videre i trivselsstua.

Hvis du kjenner noen, eller ikke har noen planer, meld deg på før det blir fullt på e-post: post@filakrs.no eller telefon 380 23 400.

Hvis du ikke kan være med, men alikevel ønsker å gjøre en forskjell kan du være med å gi en gave til noen av de som kommer. På den måten kan vi sammen sørge for at alle de som kommer får et par gaver hver og får en fin kveld.

Fyll ut skjemaet under så får du en pekepinn på kjønn og alder til de som deltar, og vi får en oversikt over hva som mangler. Gaven leverer du i resepsjonen i Q42 eller resepsjonen i kontorfløyen.