Vis meny
Trivselssenteret i Peru

Trivselssenteret i Peru

Misjonær Liv Haug har sendt oss en rapport over bygging av Trivselsenter i San Ramon, Peru. Pastor Wiggo Skagestad med følge er for tiden i Peru for å se på prosessen videre.

  |   Av: Liv Haug  |   15.02.2017  |   Misjon

Les nyhetsbrevetSå er jeg tilbake i La Merced og San Ramon, og vi har hatt den store gleden å ha besøk av Pastor Wiggo Skagestad, Mattias Skagestad og Marie Abelsnes fra Kristiansand og Astri og Torrey Mosvold, venner som har vært, og er en stor støtte for misjonsarbeidet her og Trivselssenteret i San Ramon. Forrige uke var de på besøk på Trivselsenteret og de uttrykte sin glede for arbeidet som er utført til nå.

Jeg var på besøk i et bakeri i Kristiansand, og der fikk jeg mange gode ideer og råd som vil bli til hjelp, for å avslutte arbeidet i bakeriet som er knyttet til Trivselssenteret hvor kvinner skal få opplæring både til å bake brød og lage kaker, mens de er på Trivselssenteret.

Med de gavene som har kommet inn mens jeg har vært i Norge, har vi nå penger til flisene på toalettene, bad og golvene i første og andre etasje i hovedbygget, takk og lov, så i løpet av februar håper jeg at vi får kjøpt inn og levert flisene til badene og toalettene i første og andre etasje.

Utfordringen i 2017 er foruten fliser til bad og golver, blir å samle inn pengene vi trenger til å bestille de 234 vinduene, dører og rekkverk i aluminium, som koster US$ 65000, for vi må samle inn minst 50% for å kunne skrive kontrakt. Jeg håper jeg kan få en avtale og kontrakt på dører og vinduer til første og andre etasje først, og når det er ferdig en ny avtale på dører og vinduer til bakeriet og III etasje i hovedbygget, så vi slipper å vente til i vi hat de US$ 65000 for å begynne.
Når flisene er lagt og dører og vinduer på plass, kan vi male ferdig innvendig. Det blir spennende å se hvor langt vi kommer fram til juli dette året, både med innsamlingen og med arbeidet, men målet jeg har, er at hovedbygget og bakeriet skal bli ferdig dette året, så vi kan begynne å samle inn det vi mangler av penger til inventaret og heis i 2018 så Trivselssenteret kan innvies i 2018.
Jeg er så takknemlig for alle som er med å støtte dette prosjektet til nå, og det er fantastisk at vi har kommet så langt, så jeg håper at du fortsatt vil være med å gi og be for dette prosjektet, til det blir ferdig, for behovet for å hjelpe eldre hjemløse og kvinner og barn som er utsatt for vold og mishandling. Hver dag kommer det mennesker og spør om vi skriver inn eldre og kvinner som trenger hjelp.

Filadelfia, Dronningensgate 91, 4608 Kristiansand, støtter dette prosjektet og gaven kan settes inn på Filadelfia konto i Spareskillingsbanken, nr. 3060.19.42298, merket San Ramon- Peru. 100% av gaven du gir, går til prosjektet. Om du ønsker å gi pr. mnd kan du få tilsendt en giro-avtale blankett fra Filadelfia, Kristiansand, og om du oppgir ditt personnummer kan du også få en bekreftelse på skattefradrag. Om du ikke trenger skattefradrag kan du også bruke kontoen min til misjon, Spareskillingsbanken: 3060 31 58292

Søsterhilsen
Liv sign.

Les nyhetsbrevet her!