Vis meny
Hjemme hos...

Hjemme hos...

Bli kjent med flere i menigheten. 14. april arrangerer vi "Hjemme hos..." hvor du kan bli invitert eller selv invitere på middag.

  |   Av: Helge Flatøy  |   07.02.2018  |   Menighet

Filadelfia Kristiansand inviterer til en “Hjemme hos..”-kveld den 14. april 2018. Formålet med arrangementet er at flere som går i menigheten skal bli kjent med hverandre.

Konseptet går ut på at påmeldte deles inn i vilkårlige grupper som møtes hjemme hos en vert for å spise middag sammen. Ved påmelding gir du beskjed om du kunne tenke deg å være vertskap eller om du vil komme som gjest. Som vert må du servere en middag for 4-6 gjester. Etter middagen samles alle i de ulike gruppene i Q42 for en felles nattverdsmøte. For de som ønsker det samles vi i kafeen etterpå.

Oppmøte hos vert er satt til kl. 18:00 og nattverdsmøtet begynner kl. 20:00. Målgruppen for arrangementet er 30+ og prisen er satt til kr. 100,- pr. person. Overskuddet av arrangementet vil gå til misjonskampanje i Bangladesh.

Påmeldingsfrist: 19. mars.
(Husk at påmelding ikke er gyldig før du har vippset kr. 100 pr. person til nr. 508470)

De som skal være vertskap vil få beskjed senest to uker før arrangementet og gjester får tildelt en vert senest dagen før arrangementet. Arrangement i regi av Filadelfia Kristiansand er alkoholfrie.

Har du spørsmål vedrørende arrangementet ta kontakt på e-post: helgef@me.com

Meld deg på i skjemaet under: