Vis meny
Spania: Vitnesbyrd fra fengselet

Spania: Vitnesbyrd fra fengselet

Arbeidet i fengselet i Villena bærer allerede frukt. Les to vitnesbyrd fra de innsatte og en oppdatering om tjenesten.

  |   Av: Eirik Urdal  |   26.08.2019  |   Misjon

Kjære menighet.

Vi lever i en fantastisk tid der Gud fortsetter å overraske oss, og vi ser hans kjærlighet, kraft og hans store barmhjertighet. Jeg takker Gud for det Han gjør her i Spania, og også for vår tjeneste. Vi er veldig glade og takknemlige for deres støtte og engasjement for misjon.

Guds kjærlighet griper inn i våre liv hver eneste dag. Vi ser hvordan han berører hjerter, samtidig som vi ser flere muligheter til å utvide vår tjeneste i fengslet. Vi vet at det Han har begynt, kan ingen stanse. Vi vil være en del av denne vekkelsen.

Disse månedene har vi fokusert og arbeidet godt med vår tjeneste i fengselet. I løpet av kort tid ser vi resultater, og at innsatsen som gjøres der, bærer frukt. Vi er der tre ganger i uken, og ei gang i uken har vi gudstjeneste med innsatte fra ulike brakker (avdelinger)- Her gjennomføres det også veiledning og disippelgjøring.

Det er 1.300 innsatte i fengselet, vi ønsker å forkynne evangeliet til alle disse menneskene. Det er viktig å poengtere at 70 % av de innsatte er spanjoler og resterende fra forskjellige nasjonaliteter. I denne rapporten vil dere høre to vitnesbyrd fra innsatte, som har tatt imot Jesus som sin personlige frelser.

Tusen takk for deres støtte og bønn!
Jose & Elisabeth

«Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk». Galaterne 5:1  

Vitnesbyrd: Pedro, 37 år, gift, 4 barn, spanjoler.

Pedro har hatt et vanskelig liv. Ungdomstiden var preget av familieproblemer, opphold i ulike barnehjem, fattigdom og rus. Han hørte om evangeliet for første gang i fengselet, og ble frelst samme dag. Etter 23 år, føler han seg fri, han kjenner på Guds store kjærlighet og hvor viktig han er for Gud. Pedro er musiker og hjelper oss med lovsangen under onsdagsmøtene. Pedro ønsker å lære mer om Guds ord, han er en av dem som har begynt med disippelgjøringen. Lovet være Herren, for det Han har gjort i Pedro liv! Det er fantastisk å se Guds hånd og se at vårt arbeid, ikke er forgjeves.

Vitnesbyrd: Nemesio, 50 år, singel, 1 barn, spanjoler.

Nemesio har tilbrakt flere år i ulike fengsler. Hans liv har vært preget av rus. Det har gitt han mange problemer i livet. De siste månedene har han deltatt i gudstjenestene vi har hver onsdag og hørt på Guds ord. Hver lørdag arbeider vi med disippelgjøring, og det var under et slikt møte, Nemesio åpnet opp sitt hjerte og tok imot Jesus som sin personlige frelser. Han blir løslatt i august, og det er vårt ansvar å forberede han til det som kommer, etter fengselsoppholdet. Han har bestemt seg for å døpe seg. Ære være Gud! Vi er veldig glade over å se Guds kraft, som frigjør, og forandrer menneskeliv. Vår iherdighet, tålmodighet, og arbeid er ikke forgjeves når vi har Herren med oss. Vi må våge og tørre å gjøre en forskjell, ikke minst å være lydige med å forkynne Guds budskap.

I dag (09.08.19) har han (Nemesio) gått fri og sammen med Jesus Kristus i livet.