Vis meny
Strenge tiltak for José og Elizabeth i Spania

Strenge tiltak for José og Elizabeth i Spania

Også i Spania har digitale plattformer vært redningen i en tid hvor gudstjenester og møter ikke er mulig å gjennomføre på vanlig måte.

  |   Av: José Dorich  |   03.06.2020  |   Misjon

MISJONSRAPPORT # 13 – juni 2020

Vi ønsker å hilse til hele menigheten, og misjonsarbeidet. Vi vil takke for all forbønn og støtte. Vi har det bra, takket være Gud.

14 mars satte myndighetene i Spania hele landet i karantene, som et resultat av covid-19. Vi var i total locktown i 8 uker, uten mulighet til å gå utendørs. Kun en av oss hadde lov til å gå ut for å handle matvarer, eller å gå til apoteket. Hittil har omtrent 27.127 mennesket død, og 239.638 smittet personer av covid-19.

«Men vær du edru i alle ting, lid ondt, gjør en evangelists gjerning, fullfør din tjeneste! 7Jeg har stridt den gode strid, fullendt løpet, bevart troen». 2. Timoteus 4:5 

Fangefangere for covid-19. Men satt fri i ånden for å prise Gud». ALELUYA JESUS ​​NAVN.

Familien Claudio og Judith ble fornyet og styrket i tide for covid-19. Familiegjenforening og nattverd med Gud ble styrket.

Selv om ukene var veldig harde, var det veldig givende å holde kontakten med menigheten gjennom digitale møteplattformer. Det ble gjennomført digitale gudstjenester, cellegruppe-treff, og det hverdagslige felleskapet, og arbeidet i menigheten, ble opprettholdt.                                                                                    

Det ble også innført besøksforbud i fengselet i Villena, på grunn av frykten for koronasmitte. Vi har derfor fokusert arbeidet på de som blir løslatt, og deres slektninger. Det har vært en velsignelse, Guds plan har ingen hindring. Selv om vi fysisk har vært begrenset med å utføre arbeidet Han har kalt oss inn i.

Vitnesbyrd

Her er to vitnesbyrd fra disse tider jeg vil dele:

Navn: André

Født: Colombia

Alder: 35 år.

Han emigrerte til Spania med sin mor og hennes partner, i en alder av 16 år. Hans biologiske far ble drept av narkobander i Colombia.  Hans barndom og ungdomstid var preget av konflikter hjemme, og kriminalitet.

Livet i Spania hadde vært veldig vanskelig. Mangel på familieomsorg, og en tydelig farsrolle, hadde satt sine spor. Han endte etterhvert, i ganske ung alder, i feil side av loven. Han tilbrakte 12 år i fengsel. Hans mor, som var troende, gav aldri opp med å be for sønnen hennes.

Under disse korona-tidene, hørte han en tale, som moren hadde sendt til hans. Mens han hørte på talen, ble han dypt berørt av ordene som ble sagt, og kjente en overveldende følelse av kjærlighet og omsorg. Han tok kontakt med oss, og under telefonsamtalen, gav han sitt liv til Jesus. Han er veldig motivert til å lære mer om Guds ord, kjenne Hans nærvær, og bli en disippel. Gud er god, hans kjærlighet når frem, selv om forkynnelsen skjer i det fjerne, bak et kamera. For å bygge troen videre, er det viktig for André å fortsette med disippelgjøringen. Vi ber om forbønn, og Guds velsigne over André og hans familie.    

Det er viktig at André fortsetter med disippelen. Bildet er tatt 15. mai 2020; midt i covid-19-situasjonen.

Navn: Juan

Født: Spansk – Sigøyner

Alder: 26 år.

Hans liv har vært preget av sosiale problemer, og konflikter med hjemmet. Han er oppvokst i et barnehjem og han havnet etterhvert i et rehabiliteringshjem for ungdom med narkotikaproblemer. Han sonet ett år i fengsel.

Under det oppholdet møtte han oss, og han fikk høre Guds ord ble forkynt. Samme dag, gav han sitt liv til Jesus. Han ble løslatt, januar i år, og han bor nå i Valencia.

Under disse korona-tidene har han hatt kontakt med oss. Han har begynt med å ta disippelgjøringskursene, som han begynte allerede begynte med under soningen. Vi har tatt kontakt med en menighet i Valencia, som Juan har begynt å gå i. Han ringer oss stadig for å fortelle oss hvordan det går, og hans ønsker å om lære mer om Guds ord.

Gud velsigne

José & Elizabeth