Vis meny
Ole Børud til Q42

Ole Børud til Q42

Torsdag 4. april inviterer vi til konsert med Ole Børud i hovedsalen i Q42.

  |   Av: Charlotte Beckmann Østeby  |   08.03.2019  |   Q42

Bli med på konsert med Ole Børud:

Dato: Torsdag 4. april
Tid: Kl. 19.30
Sted: Hovedsal, Q42
Pris: Kr 350,- eks. billettavgift
Billetter: https://q42.no/arrangement/ole-borud/

Det skyhøye nivået på de musikalske prestasjonene blir mer forståelig om man ser på bakgrunnen til Ole Børud. Som andregenerasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv, har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben. Først i familiens egne band (gospelprosjektet Arnold B. Family er kanskje særlig relevant i denne settingen). Så noen år som metalmusiker – ikke minst i gruppen Extol, som skapte engasjement verden over med sitt crowdfundede comeback i 2013. Som gitarist og arrangør tilhører han eliten av landets live- og sessionmusikere, med samarbeid med artister som Torun Eriksen, Sofian og Oslo Gospel Choir, for ikke å snakke om hans bidrag til «Fly Away» (2009) – et internasjonalt tributealbum til David Foster, hvor Børud sto «skulder mot skulder» medbidragsytere som Bill Champlin og Mike Landau.

Med nytt album under armen, kan vi dette året se frem til Ole Børud med band (og hornseksjon!) på klubbscener landet rundt og da er det ekstra stas at han kommer til Q42.

DU er hjertelig velkommen!

https://q42.no/arrangement/ole-borud/