Vis meny
Lovsangstjeneste?

Lovsangstjeneste?

Har du et hjerte eller interesse for sang og musikk? Filadelfia lovsang er stadig på utkikk etter nye som vil være med i tjeneste.

  |   Av: Sarah Kaasa  |   14.09.2017  |   Sang og musikk

Filadelfia Lovsang har gjennom årene vokst seg stadig større og er per idag bestående av mange frivillige som legger ned masse tid og engasjement i å ære Gud gjennom lovsang på våre møter, men det trengs stadig nye som vil være med i tjenesten, enten det er gjennom den stemmen du bruker, instrumentet du spiller, bak teknikerpulten eller kanskje du har et hjerte for å gjøre det også i dans? 


Hva er lovsang?


Lovsang er en del av vår respons til Gud. På grunn av Hans godhet, kjærlighet og nåde, får vi lov å tre inn i noe som er større enn oss selv. Ordene vi synger eller melodien vi spiller gir vi til Ham, fordi vi ønsker å ære Han.Det er flere plasser i Bibelen hvor vi ser at Guds folk lovsynger Ham. Eksempler på dette er når David sang og spilte for Saul, og den onde ånden måtte vike (1 Samuelsbok, 16:18-23), eller når Paulus og Silas satt i fengsel, og begynte å lovsynge Gud. Portene åpnet seg og lenkene falt (Apg 16:25-27).

Vi vet at det skjer noe gjennom lovsangen. Vi tror folk opplever å bli forløst og satt fri gjennom lovsang.
Lovsangene vi synger og spiller vitner noe om hvem Gud er. Vi vet at ord er virkekraftig (Salme 33:9), og at det skjer noe når vi bruker ordene våre. 


Hvordan bli med?


Det er mange ulike måter å lovsynge og tilbe Gud på. Blant annet med vokal, instrument, dans, estetisk/kunstnerisk, teknisk og mer. 


For å bli med i lovsangen, er det mulig å sende en mail til lovsang@filakrs.no eller du kan og bli med på samlingene våre, «Kreativt Punkt» som er til for alle som er med eller ønsker å være med i filadelfia sitt lovsangsarbeid. Disse samlingene er én søndag i måneden.


Følg oss gjerne på @fillalovsang på instagram for mer info om hva som skjer!