Vis meny
Lovsangskonsert med Leeland

Lovsangskonsert med Leeland

30. juni, under ICEJ sin sommerkonferanse, kommer Leeland og holder lovsangskonsert sammen med våre egne lovsangere.

  |   Av: Eirik Urdal  |   26.05.2018  |   Sang og musikk

Velkommen til LOVSANGSKONSERT med Leeland og Filadelfia Lovsang! Konserten er en del av ICEJ sin sommerkonferanse som arrangeres 28. juni - 1. juli i Q42, Kristiansand.

Billetter kjøper du på Checkin.no
Entré kr. 200,- (inkl. avgifter)

Leeland består av Leeland Mooring og Casey More og holder til i Nashville, Tennessee. De har vært på besøk i Filadelfia Kristiansand flere ganger både for å holde konserter og for å dele av deres hjerter for Jesus og lovsang. De har siden 2015 vært en del av Bethel Music Collective. Siden deres fantastiske gjennombrudd med debutalbumet "Sound of Melodies" har Leeland blitt en av de viktigste stemmene i dagens generasjon lovsangere. Deres liv, tjeneste og musikk grunner i deres lidenskap for å simpelthen tilbe Gud; både personlig og også sammen med familie, venner og i fellesskap.