Vis meny
Julemusikalen «Mannen i hvitt»

Julemusikalen «Mannen i hvitt»

Ta med en du er glad i på en julemusikal med en historie som varmer. Biletter ute for salg nå!

  |   Av: Eirik Urdal  |   10.11.2020  |   Sang og musikk

Kjøp billett til lørdag 5. desember kl. 17:30 Kjøp billett til lørdag 5. desember kl. 19:30 Kjøp billett til søndag 6. desember kl. 19:30

Vi har gleden av å ønske deg velkommen til julemusikalen «Mannen i hvitt». Forestillingen formidler Guds evige hensikt for alle mennesker om et nytt liv sammen med Han. Musikalen følger en familie på tre og deres reise mot å finne svaret på julens budskap. Historien er tett knyttet til livets oppturer og nedturer, og dere vil få et sterkt møte med «Mannen i Hvitt». Musikalen er skrevet av Elfi og Sofie Fjellvang

Pris kr. 175,- eks. billettavgift (kr. 25,-)

VELKOMMEN!

 

Vi følger selvsagt både lokale og nasjonale smittevernsreglement. Vi har hatt samtaler med kommuneoverlegen for å forsikre oss om at musikalen kan gjennomføres i tråd med gjeldene smittevernregler på en trygg måte. Det er tilstrekkelig avstand mellom sitteplassene i salen, og publikum får tildelt fargekode ved ankomst som viser hvilken inngang vedkommende skal bruke. Dette for å begrense omfanget av og forenkle arbeidet rundt en eventuell smittesporing.