Vis meny
Velkommen inn

Velkommen inn

Guri Jakobsen tar imot oss i Restaurant Q42, hun byr på deilig lunsjbuffet med varme og kalde retter, kaffe og te, saft og juice. Her kan man velge hva man vil ha, og dette tilbudet er det mange som benytter seg av.

  |   Av: Margrethe Sunnarvik Tveit  |   24.02.2017  |   #1 Feb 2017

Det er lun og fin atmosfære i Q42, nettopp det er det mange som setter pris på. Guri trekker fram at det er tilrettelagt for familier, da lekerommet er like ved. Det er også mulig å sette seg andre steder i restauranten om man vil ha det fredelig og rolig.
- Restauranten er stor og den har ulike soner, forteller hun.
Guri trekker fram at dette er et fint sted å treffes etter møtene.  Man kan gå rett fra møtet og inn i restauranten eller kaffebaren.
- Det er også mulig å reservere egen plass for små og store selskaper. Selv om restauranten er stor, lager vi lett private soner.

Vi spør hvorfor Guri valgte å jobbe i restauranten, og får til svar at hun liker å jobbe i menigheten, og at hun tidligere hadde ansvar for kantina til staben og bibelskolen i Marvika. Hun synes det er ekstra koselig at det er nettopp lunsjen hun har fått hovedansvaret for her i Q42, og tar imot gamle kollegaer til lunsj hver eneste dag. Men Restaurant Q42 er åpen for alle, og den er ikke forbeholdt menigheten, men skal være til glede for hele byen.
- Koselig å jobbe i menigheten min, hadde ikke begynt å jobbe i en hvilken som helst restaurant, men her er det helt topp!

Priseksempler:
Populær lunsjbuffet: kr.169,- (barn u/5 år gratis)
A la Carte menyen har hyggelige priser fra kr. 129,- og oppover. Ingen rett koster over kr. 200,-
På søndag er det søndagsbuffet for kr. 295,- for voksne og kr. 69,- for barn under 11 år. Her kan man kose seg med varme og kalde retter, og et deilig dessertbord. Barn u/5 år gratis


Trykk her for å lese mer om Restaurant Q42