Vis meny
Jesus hele livet

Jesus hele livet

Fra august vil barne-, familie- og ungdomsarbeidet begynne med trosopplæringsplanen: Jesus hele livet. Trosopplæringsplanen setter fokus på at hjemmet og kirken er sammen viktig for barn og unges tro. Planen blir en ressurs for både ledere og foreldrene.

  |   Av: Camilla Evenstad  |   20.06.2017  |   #2 Jun 2017

Trosopplæringsplanen blir som en ramme for det arbeidet vi allerede driver. Den legger vekt på gode overganger. Dette er en trosopplæringsplan som Sentrumskirken Sandnes og Filadelfiakirken Oslo nylig har utviklet, og er nå pinsebevegelsens trosopplæringsplan for de menigheter som ønsker å bruke den. «Trosopplæringsplanen er en pedagogisk og systematisk plan som skal vekke og styrke den kristne tro for de som er mellom 0-19 år, og hvor målet er: Jesus hele livet. Planen ønsker å skape et samarbeid mellom hjem og kirke for å nå dette felles målet for våre barn og unge. Vi vil sammen gi Jesus til en ny generasjon. Vi tror på relasjoner over tid».

Dette blir spennende å jobbe med, vi gleder oss. Mer informasjon kommer.