Vis meny
Takk til pioneren

Takk til pioneren

Et langt og innholdsrikt kapittel i menighetens historie ble avsluttet på formiddagstreff den 21. mai 2019. Reidun og Olav Andås (til høyre på bildet) har gjort en formidabel innsats som ledere gjennom mange år. Vi er litt i tvil om både årstall for starten og hvem som egentlig var de første ledere.

  |   Av: Øyvind Valvik  |   15.06.2019  |   #2 Jun 2019

Det som er sikkert er at det helt i starten var Frithjof Pettersen som hadde et ønske om at formiddagstreffene skulle ha en «musikalsk leder» som skulle ta ansvar for fellessangene. Det har også vært andre sentrale ledere som Kurt Myhre og Judith og Eilert Aakre. I en periode var også Anne Sunnarvik inne som fast pianist.

Pioneren har ikke bare vært til glede på formiddagstreffene, men har hatt en svært aktiv rolle med å synge på ulike tilstelninger i distriktet. Det har til tider vært en hektisk møtevirksomhet, i tillegg til mange øvelser i kaféen i Marvika.

Rekrutteringen har de siste årene ikke vært god nok, og tiden var nå moden for å avslutte koret. Som menighet vil vi rette en stor takk til både tidligere og nåværende ledere for en trofast og langvarig tjeneste som har vært til glede for mange.

Vi ser heldigvis at det er nye personer som ønsker å bidra med sang på formiddagstreffene og gleder oss over at oppslutningen både på turer og møter har økt etter at vi flyttet inn i Q42.