Vis meny
Ingenting slår det å være sammen

Ingenting slår det å være sammen

Er det noe vi har lært dette året, er det at det å være fleksibel og tilpasningsdyktig er viktig når man skal arrangere møter og gudstjenester under globale pandemier.

  |   Av: Eirik Urdal  |   09.10.2020  |   #3 Okt 2020

Sommerkonferansen ble til høstkonferansen. Vi håpte på åpning for 500 møtedeltakere i september, men det skjedde ikke. Likevel ble det konferanse, og vi hadde gode dager sammen. Martin Cave, pastor i IMI-kirken, inspirerte oss både fredag og lørdag. Thomas og Karoline Neteland fra Sentrumskirken ledet tilbedelsen sammen med Filadelfia Lovsang, og Thomas talte også på ungdomsmøtet fredag kveld. 

Thomas og Martin deltok også i en panelsamtale med Bjarte Ystebø, Berit Iversen Drivdal og Øyvind Valvik. Der delte de av sine tanker om hva menigheter kan gjøre og hva vi skal være i koronasituasjonen. Det var verdifullt å høre deres erfaringer og oppleve fokuset på de nære relasjonene. Dette er noe vi i Filadelfia også fremover kommer til å fokusere på. Les blant annet om drømmene våre for hjemgrupper på side 8–9.

Vi er heldige som har nok areal til å kunne arrangere hele tre arangementer samme formiddag; to gudstjenester og barnemøte. De i vertskapstjenesten gjør en god jobb for å geleide de besøkende ut og inn fra gudstjenestene, uten å blande arrangementsdeltakerne.

I tillegg får barna oppleve masse denne helga takket være de gode barnelederne. Tenk hvilken forskjell det gjør for barn og unge å få være med på aktiviteter hvor de er i trygge omgivelser, får høre om Jesus, møte venner, få nye relasjoner og oppleve å bli sett. 

Vi er takknemlige for en skare av frivillige som gjør konferansen mulig. Uten lovsangere, forbedere, vertskap, kameramenn, møteledere og kaféarbeidere m.fl. hadde vi ikke hatt mulighet til å arrangere konferanse på samme nivå.

Vi ber om at vi får arrangere sommerkonferanse slik vi er vant til i 2021. Frem til det er du hjertelig velkommen til våre møter. Vi kan foreløpig ikke åpne for mer enn 200 deltakere pr. møte, så for å sikre deg plass kan du forhåndspåmelde deg på våre nettsider.