Vis meny
«Ung Voksen»-arbeid i Familiekirken Mandal

«Ung Voksen»-arbeid i Familiekirken Mandal

Familiekirken Mandal og Filadelfia Kristiansand har over mange år hatt tette bånd, blant annet ved at en del ungdommer fra Filadelfia for noen år siden var aktive i å drive ungdomsarbeid i Familiekirken.

  |   Av: Thomas Natvig  |   27.11.2020  |   #4 Des 2020

Høsten 2020 sendte vi representanter fra «UngVoksen»-arbeidet (UV) hos oss til Familiekirken for å være med å starte UV Mandal. Lasse Tveite og Elias Bakke leder et team fra menigheten som reiser til Mandal en søndag i måneden for å holde møte. Begge er tidligere elever på bibelskolen og aktive i UV-arbeidet i menigheten vår.

Oppstartsmøte var 27. september. Det gikk over all forventning i det flere titalls personer deltok på møtet. Det andre, og til nå siste møtet vi har hatt gikk av stabelen 25. oktober. På bakgrunn av et større smitteutbrudd av Covid-19 i Mandal, måtte møtet som skulle ha vært søndag 22. november avlyses.

Terje Gustavsen, pastor i Familiekirken Mandal, sier dette når han blir spurt om hvordan oppstarten av UV Mandal har vært:

– Vi opplever samarbeidet om å bygge et UV-arbeid i menigheten vår som en «Guds timing». Rett før samarbeidet startet opplevde vi at en del unge voksne koblet seg på menigheten, noe som nesten ikke har skjedd siden jeg ble pastor for 10 år siden. Vi har manglet den generasjonen i menigheten. Jeg er veldig begeistret, og utrolig takknemlig for samarbeidet med UV i Filadelfia. Dette er bare starten!

Vi gleder oss veldig over å kunne være med å sende ut våre egne folk for å bygge Guds rike andre steder.