Vis meny
Øyeblikk i tilbedelse

Øyeblikk i tilbedelse

Det siste året har vært spennende for Filadelfia Lovsang.

  |   Av: Jonas Pedersen og Eirik Urdal  |   19.06.2020  |   #2 Jun 2020

Det siste året har vært spennende for Filadelfia Lovsang. Vi har spilt inn og gitt ut albumet «Immanuel» hvor alle sangene er skrevet, arrangert og produsert av folkene i vårt lovsangsarbeid. Nå i juni slapp vi også  «Hellig er Ditt navn» som er oversatt av Thomas og Karoline Neteland fra Sentrumskirken og spilt inn her i Filadelfia som et samarbeidsprosjekt.

Vi har opplevd en stor vekst både internt i miljøet og i antall mennesker som hører på og streamer musikken vår. Vi startet en egen YouTube-kanal i april 2019 som i løpet av kort tid har fått over 157.000 videoavspillinger; et tall som øker for hver dag. Her publiseres ikke bare selvskrevne sanger, men også vitnesbyrd og øyeblikk fra lovsangen i møtene våre.

Noe av det vi synes er mest unikt med akkurat Filadelfia Lovsang er at «øyeblikkene» vi slipper på YouTube aldri kan bli gjort to ganger etter hverandre med samme resultat. Vi ønsker at sangen og musikken vår skal ha en genuinitet og ikke nødvendigvis være den mest polerte musikken. Vi opplever at lovsangen som kommer ut fra denne menigheten har en råskap, tyngde og en nerve som Norge har lengtet etter. Det er ikke feilfritt, eller perfekt, men vi tror at når Den Hellige Ånd puster liv på det vi gjør, så blir det attraktivt for andre.