Vis meny
Podcast om hverdagslig tro

Podcast om hverdagslig tro

Fire Like er en av Filadelfias nyeste podcaster som nå har levd i godt og vel et halvt år.

  |   Av: Sarah Alfsen Hammersmark  |   26.02.2021  |   #1 Mars 2021

Podcasten har til nå bestått av programleder Sindre Rossland Sørli (27), Lasse Tveite (24), Caroline Hervik (23) og Sarah Alfsen Hammersmark (24).

Det begynte med en tanke og et ønske om å skape en arena hvor man kunne dele og diskutere hvordan dette med tro ser ut i møte med ulike hverdagslige situasjoner. Vi opplever at det er mange som lurer på hva det vil si å være kristen i 2021, hva det å tro på Jesus Kristus egentlig dreier seg om og hvordan det påvirker livene våre. Ettersom vi alle er mennesker med ulike historier og opplevelser har vi forskjellige utgangspunkt og ulike erfaringer med hvordan troen på Jesus påvirker og har påvirket våre møter med daglige situasjoner.

Vi møter alle på forskjellige utfordringer i livet. Vårt ønske er at det kristne fellesskapet skal kunne romme hele livet og være et trygt sted for samtale og spørsmål. Det var nettopp dette som var utgangspunktet for ønsket om å starte Fire Like.

Selv om vår hovedmålgruppe er unge voksne, har vi fått en god del tilbakemeldinger fra både ungdommer og eldre som har fulgt med på podcasten. Det har gjort at vi har fått øynene opp for at alle har godt av å snakke om hverdagslige situasjoner og utfordringer – uansett alder.

Videre i 2021 kommer Fire Like til å fortsette uten Caroline Hervik som gir seg ettersom hun har fått større ansvar i Reaching, som er en frivillig organisasjon som arbeider for å bedre situasjonen til mennesker på flukt. Samtidig får vi et nytt medlem i vårt panel, nemlig Ingrid Torland. Bli bedre kjent med henne i episode 10 «Ny start» som ligger ute nå.