Vis meny
Skoletilbud

Skoletilbud

Utdanning har alltid vært en viktig del av kristendommen i Norge, selv om tidene er annerledes nå enn da prestene på 1700 og 1800 tallet fungerte som lærere. Filadelfia har fremdeles i dag stort fokus på viktigheten av god utdannelse.

  |   Av: Frode Daland  |   04.10.2013 

Fra barna gjennom Solkollen barnehager får del i "den gode barndom" har vi gjennom samarbeidet med Oasen Bibelsenter og Hånes Frikirke muligheten til å føre dette videre i skoletiden på Oasen skole. Videre tilbyr vi også undervisning på andre områder, og vårt skoletilbud består i dag av følgende avdelinger:

Bibelskole
På Filadelfia Bibelskole Kristiansand tilbyr vi mennesker å sette av et eller to år for å bli utrustet for livet videre med Jesus. Visjonen er å bygge ekte og hele mennesker, som vet hvem de er og har en oppriktig og trygg relasjon med Jesus. Dette i et levende og aktivt menighetsfellesskap. Les mer om Filadelfia Bibelskole - trykk her! Studenter ved bibelskolen er godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Familieskole
Gjennom Solkollen Familieskole tilbyr vi en kurskatalog bestående av parkurs, kurs i familieøkonomi og diverse enkeltseminar. Mest populært er Parkurset Underveis som arrangeres to ganger i året, og skjer med støtte fra Kristiansand kommune. Les mer om Solkollen Familieskole - trykk her!

Musikkskole
Er du sanger eller musiker, eller har du et ønske om å lære deg å synge eller spille? Da er Filadelfia Musikkskole stedet for deg. Her tilbyr vi tilpasset undervisning med dyktige lærere i et kreativt og utviklende miljø. Les mer om Filadelfia Musikkskole - trykk her!

Grunnskole
Oasen skole er vår kristne privatskole som ligger sentralt plassert på Birkelid ca. 12 minutter vest for Kristiansand. I samarbeid med de øvrige eierne planlegges det ny skole også øst for Kristiansand - i tillegg til den nåværende. Les mer om Oasen skole - trykk her!

Bibelskole i Kristiansand

Filadelfia Kristiansand har gjennom flere år hatt en fin vekst, og opplever at Gud gir...

Oasen skole

HVIS KRISTNE VERDIER ER VIKTIG...

Kontaktinformasjon

Filadelfia Bibelskole
Jan Frithjof Bay Gundersen
Rektor
Telefon: 982 68 464
Send epost


Filadelfia Musikkskole
Øyvind Angelsen
Daglig leder
Telefon: 928 13 674
Send epost


Oasen skole
Lasse Rosten
Styremedlem
Telefon: 992 51 500
Send epost


Annonser

Omsorgsskolen

Solkollen Barnehage