Vis meny
Rapport Trivselssenteret – San Ramon

Rapport Trivselssenteret – San Ramon

Liv haug har sendt oss en oppdatering på arbeidet med trivselssenteret i San Ramon.


  |   Av: Liv Haug  |   06.07.2017  |   Misjon

Kjære venner

Tusen takk for alle gavene som har kommet inn til Trivselssenteret i juni dette året på min konto og i mai på konto i Filadelfia.

Arbeidet med å sette inn glass i vinduene i første og andre etasje forsetter, og tilsammen er det rundt 900 glass som skal på plass. Fabrikken har brukt mer tid på produksjonen av glassene enn firmaet som har kontrakten med oss beregnet, så denne uken kommer resten av glassene og i løpet av juli bør alle vinduene og dørene i første og andre etasje i Trivselssenteret være på plass. Om det kommer gaver som gjør det mulig å underskrive en kontrakt for vinduene og dørene vi trenger i tredje etasje, så ville det være kjempebra. Vinduene og dørene i aluminium som vi mangler til soverommene i 3. etasje, koster ca. kr. 60.000.

Nå er alt arbeidet med å legge fliser på badene og golvene i første og andre etasje ferdig. Vi har også kjøpt fliser til badene i 3 etasje. Der skal soverommene ha blomsternavn, så jeg har forsøkt å bruke fliser med farger som representerer blomster, så soverommet «margariter», har hvite vegger og gult golv på badet, og «solstikke» har gule og grønne vegger og brunt golv, o.s.v. Nå har de lagt flisene på veggene på badene i 3. etasje, og i løpet av juli så vil også flisene på golvene være lagt ferdig. Når flisarbeidet er ferdig i 3. etasje, så er heldigvis arbeidet som lager mest støv ferdig, så vi kan få gjort ordentlig rent og planlegge å gjøre ferdig malerarbeidet som mangler på veggene i 1.-2. etasje ferdig. Når vi har penger, kan vi bestille dører og vinduene til soverommene i 3. etasje og Men det er fantasktisk at vi har kommet så langt på hovedbygget med alle gavene som har kommet inn til Trivselssenteret til nå.

Jeg er så takknemlig for alle som er med å støtte dette prosjektet, og jeg håper at du fortsatt vil være med å gi og be for dette prosjektet, til det blir ferdig, for behovet for å hjelpe eldre hjemløse og kvinner og barn som er utsatt for vold og mishandling. Hver dag kommer det mennesker og spør om vi skriver inn eldre og kvinner som trenger hjelp.

Filadelfia, Dronningensgate 91, 4608 Kristiansand, støtter dette prosjektet og gaven kan settes inn på Filadelfia konto i Spareskillingsbanken, nr. 3060.19.42298, merket San Ramon- Peru. 100% av gaven du gir, går til prosjektet. Om du ønsker å gi pr. mnd kan du få tilsendt en giro-avtale blankett fra Filadelfia, Kristiansand, og om du oppgir ditt personnummer kan du også få en bekreftelse på skattefradrag. Om du ikke trenger skattefradrag kan du også bruke kontoen min til misjon, Spareskillingsbanken: 3060 31 58292

Søsterhilsen
Liv sign.