Vis meny
Misjonsrapport fra Spania

Misjonsrapport fra Spania

Jose Dorich og Elisabeth Olmos er misjonærer i Spania og har sendt oss en oppdatering for juni og juli.


  |   Av: Jose Dorich og Elisabeth Olmos  |   07.09.2017  |   Misjon

Kjære Filadelfia menighet.

Ta imot vår hilsen. Vi håper at dere har hatt en fin sommer. Vi er veldig takknemlig for deres støtte og bønner.

Vi takker vår Gud for denne tiden og alt Han har satt i våre hjerter for å utføre og utvikle vårt evangeliseringsarbeid. Det betyr at vi er i fruktbar jord og Guds vilje er at vi kan være i stand til å få gjort enda mer. Han har vært på vår side og med oss hele tiden. Han er trofast.

Juni har vært kampanjetid for evangeliseringsarbeid i fem byer: Elda, Petrer, Sax, Monovar, Noverda. Viktig at dere ber for dette arbeidet slik at så mange som mulig kan bli kjent med Jesus Kristus.

Jesaja 61,1: "Herrens, Israels Gud Ånd er over meg, fordi Herren har salvet meg til å forkynne et godt budskap for de saktmodige; Han har sendt meg til å forbinde dem som har et sønderbrutt hjerte, til å utrope frihet for de fangne og løslatelse for de bundne"

Vi er veldig glade og fornøyde med kirkedeltakelsen og med de nye seks kontaktene Gud har lagt i våre hender, som for eks. den siste byen, Monovar. Nå er det vår jobb med riktig oppfølging for å konsolidere dem. Gud frigjør de nedslåtte. Vi er mer enn glade med den nye utfordringen i vår menigheter, kafeteriaen "EL CAFE EVANGELISTICO" (Evangeliselisk Kafé). Den utvikler seg og vokser fortsatt som et strategisk møtested for å bli kjent med Jesus.

Vi er klare for å jobbe enda mer selv om store kjemper reiser seg mot oss - vi fortsetter skritt for skritt. Vi har stor tro på en kirke uten et tak men som stoler på Gud og Jesus nærvær. 

Glade og fornøyd med vårt arbeid og tjeneste til vår Herre. Mange takk for alt støtten og forbønn, Gud velsigne dere.

Mvh
Jose Dorich og Elisabeth Olmos

PS:
Jeg skal reise til Norge fra 12. september, jeg skal ta ferie og besøke min familie og menigheter. Jeg er til din disposisjon ... la oss gå, fordi vi tror at det er Guds tid for Spania. Vi har en informasjonsside via facebook "Mision Alcance España" kan se bilder og all informasjon om vårt arbeid. Takk, og Gud velsigne dere.