Vis meny
Misjonstur til Latvia

Misjonstur til Latvia

På morgenkvisten den 8. november befant 38 spente elever og lærere seg utenfor Q42, klare for en ukes misjonstur til Latvia. Dagen etter hjemkomst, ser vi tilbake på en tur full av sterke møter med både mennesker og Gud.


  |   Av: Thomas Natvig  |   17.11.2017  |   Bibelskole

Jelgava, en mellomstor by i Latvia, har i mange år vært en fast destinasjon for misjonsvirksomhet ut i fra menigheten Filadelfia. I Jelgava besøker vi en pinsemenighet ved navn "Grace Church", hvor pastorparet Tanya og Kaspar tjenestegjør.

Elevene har virkelig stått på for å gi evangeliet til nye mennesker denne uka. De har tatt store steg ut av den velkjente "komfortsonen", i det de har delt vitnesbyrd og bedt for mennesker på mange forskjellige steder. Mange mennesker har blitt frelst gjennom uka.

Vi har besøkt fengsler, eldrehjem, mental-sykehus, private hjem og rehabiliteringssenter for rus. Vi har også vært med på gudstjenester i to ulike menigheter.

De medmenneskelige møtene setter dype spor i oss, og vår bønn er at det vi er med på når vi er på misjonstur kan bli overført til våre hverdager i Norge. Det er fint å oppleve at slike misjonsturer nesten gir deg mer tilbake enn det du er med og gir til andre.