Vis meny
Bibelskolen til Rælingen

Bibelskolen til Rælingen

22. Januar dro Bibelskolen på tur til Rælingen. Der fikk elevene et innblikk i alt det store Gud har gjort og gjør. Det ble blant annet arrangert "Åpen Gård" for flyktninger i kommunen hvor bibelskolen var med å bidro.


  |   Av: Jan Frithjof Bay Gundersen  |   11.02.2016  |   Bibelskole

En tidlig fredag vintermorgen 21. Januar, stod i overkant av 30 elever klare for til å innta Rælingen. En langstrakt kommune i Akershus, bare 15 minutter fra Oslo. Bagasjen bestod av alt fra bibler til varmt ulltøy, men først og fremst var det nestekjærligheten som var pakket med. Forventningene til hva Gud ville gjøre de påfølgende dagene var store!

EN KIRKE I VEKST
Etter litt veidrama med bussen på veien opp var alle endelig kommet trygt frem til Filadelfiakirken Rælingen. En lokal liten menighet i Rælingen som menigheten Filadelfia Kristiansand de siste årene har knyttet nære bånd med. De har mye å by på når det kom til å påvirke samfunnet og det er en menighet som virkelig har vandret med Gud og som har store ting foran seg.
Bibelskoleelvene fikk et innblikk i hva menigheten holdt på med. Elevene fikk høre alle de store tingene Gud hadde gjort og gjør i Rælingen gjennom familien Hektner og andre i Filadelfiakirken. Det var ikke vanskelig å skjønne hvordan Gud hadde store planer med disse menneskene og denne plassen og man kunne se at dette var en kirke i vekst.

ÅPEN GÅRD
Lørdag var det klart for "Åpen Gård". Et arrangement med en hensikt om å vise masse nestekjærlighet til kommunens flyktninger. Over 80 flyktninger deltok denne dagen og fikk blant annet oppleve hesteridning, traktorkjøring, aking og masse mer. Etterpå ble servert pølser og saft til alle. Dette var en perfekt mulighet for å vise Jesu kjærlighet og det ble en sterk opplevelse både for bibelskolen, men uten tvil også for flyktningene!

"Filadelfia i Rælingen og Kristiansand har mye felles. Det at at en liten eller stor menighet uavhengig av hverandre kan være med å påvirke samfunnet. Det har vært utrolig inspirerende å få være sammen med en menighet som får bety så mye som dem gjør i lokalsamfunnet"
- Jan Frithjof Bay Gundersen

Hør Oddvar Isachsen i Radio Filadelfia intervjuer rektor på bibelskolen, Jan Frithjof Bay-Gundersen og miljøarbeider Emilie Bakken om turen til Rælingen


Bildetekst: Over 80 flyktninger samlet i Filadelfiakirken på Åpen Gård i Rælingen.

Turen var spekket med program. Bibelskolen fikk arrangere møte i en annen lokal menighet hvor til og med flere av flyktingene fra "Åpen Gård" deltok. Den siste dagen tok turen til Oslo og evangeliesenteret sitt møtelokale på Berøa. Der deltok bibelskolen på møte med lovsang og vitnesbyrd og pastor Wiggo Skagestad delte. Flere i salen som var stappfull av rusmisbrukere og sigøynere tok imot Jesus. Gudsnærværet var sterkt og flere ble helbredet og møt av Jesus. Etterpå ble det i god tradisjon servert mat til alle. En sterk opplevelse for bibelskolen før det dagen etter bar hjem igjen til Kristiansand.


Bildetekst: Sigøynere, rusmisbrukere og andre folk fra gata får servert Kyllingen og ris av evangelisenteret i grønne vester. I bakgrunnen leder bibelskolen lovsangen og har forbønn for de som trenger det.

Dette ble en tur som skolen sent vil glemme. Vi kan nok alle være ærlige på at det var en tur som satt dype spor i våre hjerter.

Se Filadelfia Bibelskole Kristiansand sin facebook side for mer oppdatering fra Rælingen og hva som skjer på skolen!
https://www.facebook.com/FiladelfiaBibelskoleKristiansand/?fref=ts