Vis meny
 

Bønneemner

La oss stå sammen med deg i bønn. Skriv opp ditt bønneemne og send det inn så vil det være mennesker som ber sammen med deg.

Hva sier bibelen om bønn?

Svaret er mye. Her er noen skriftsteder:

Matteus kap. 6 vers 7-8
7 Når dere ber, skal dere ikke ramse opp ord slik hedningene gjør; de tror de blir bønnhørt ved å bruke mange ord.  8 Vær ikke lik dem! For dere har en Far som vet hva dere trenger, før dere ber ham om det.

Matteus kap. 7. vers 8
8 For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, skal det lukkes opp for.

Matteus kap. 18. vers 19
19 Også dette sier jeg dere: Dersom to av dere her på jorden blir enige om å be om noe, hva det enn er, skal de få det av min Far i himmelen.

1. Joh kap.5 vers 15
15 Og når vi vet at han hører oss hva vi enn ber om, så vet vi at vi allerede har det vi har bedt ham om.

Romerne kap. 12 vers 12
Vær glade i håpet, tålmodige i motgangen, utholdende i bønnen.
 

   


Psysikske lidelser


En ung gutt som sliter med psykotisk lign hendeleser og my e djevel angrep. Han er vokst opp i kristen familie. Vi som står rundt han er maktesløse , med tank e på hba han kan gjøre med seg selv og evnt andre. Ber om at Gud den allemktige griper inn og løser han og gir han fred og frelse

Be om


kan dere be om at en jente som må forandre innstilling i en spesiel sak, jeg har snakket med noen hun jobber sammen med som sier at hadde det ikke vært for en sak som skjedde for nesten 30 år siden, så hadde hun vært villig til å gi meg en kjangs til å bli kjendt med henne,...jeg har også fått i budskap at jeg skal bli en menneskefisker i dette milljøet hun jobber i....jeg vet jo ikke men kanskje hun er nøkkelen inn i dette miljøet....kan dere be i jesu navn om at gud må virke på tankelivet henne....

Gjennforening ekteskap/familie


Kan dere be for en dame som har reist i fra mannen sin. Be om at de må finne tilbake til hverandre.At de må ta i mot hjelp slik at de kan bli ett sunt ekteskap, og sunn familie.

Ekteskap


Be om gjenforening i mitt ekteskap

meg.min datter/hennes kjæreste,og min pappa,


be for at min datter skal slutte å røyke. og fortsette å holde seg vekk fra alkohol. be for at hennes kjæreste skal slutte med di ting han driver med. Gud vet. be for min far på 83år. at hans rygg_/ben skal bli fri fra smerte og fullstendig helbredet. be for meg at jeg skal få fullstendig helbredelse fra di plager jeg har av kvikksølvforgiftning.

hjelp i bønn


KAN DERE BE FOR EN JENTE SOM TRENGER Å FORANDRE INNSTILLING I EN SPESIELL SAK... DETTE ER NOE HUN TENKER PÅ SOM LIGGER NESTEN 30 ÅR TILBAKE I TID...OM AT HUN ER VILLIG ITL Å GI SLIPP PÅ DETTE Å GI EN PERSON EN TJANSE TIL Å BLI KJENDT MED HENNE.....

Depresjon


Vil de be for dotter vår som lir under alvorlig depresjon og har gang på gang forsøkt å avslutte livet.

rask diagnose, helbredelse


Min datter på 32 år har fått påvist kul i ve bryst. Det er foreløpig ikke avklart om det er brystkreft. Be om rask avklaring og at Jesus helbreder henne hvis det er brystkreft.

trenger ny kraft og styrke


trenger forbønn mot utbrenhet og depresjon. Be om helbredelse for geir Olavs døvhet. sliter med døvhet

be for meg


ønsker kraft nytt mot. bønn for peder 12 år , odd eivind 11 år og Christian 10 gud bevare dem og hjelp å kontrollere dataspill.peder ensom gutt trenger venner

Lærevansker


Be for en jente som har lærevansker.Be om at hun kan tilegne seg kunnskapen på en lett måte, og få helbredelse for dette og sine plager. Gud ser hva det er.

Bønn for datter


Datter ME.helbredelse, også for indre sår. Oppleve mestring, få gode venner

Ekteskap, Norge


Gjerne be for min mann og meg, at vi bare har øyne for hverandre og at generasjonsbånd av synd brytes over vårt liv. Be gjerne for landet, at homofile par ikke likestilles med heterofile når det gjelder omsorg for barn.

Be for min kone


Be for min kone slik at hun blir med Gud å får oppleve livet på nytt.

SYKDOM KREFT


Be for ein 18 år gammel gutt som har fått alvorlig kreft i hjernen. Be om Helbredelse, og frelse for han og heile hans familie.

SYKDOM


Be for min sønn på 12 år som har fått infeksjon i hoften og er innlagt på sykehus. Be om at han ikke skal få noen varige skader av den og be at han skal kjenne konkret at Gud er med han.

Fri fra demoner


Be for meg slik at jeg blir fri fra demoner og jeg sliter veldig i mitt liv også ekteskapet også.

forbønn for en familie


Be for en familie i en svært vanskelig situasjon

Frelse og helbredelse


En god venn på Steine i Lofoten trenger å bli velsignet med helbredelse for kreftsykdommen og finne veien til Jesus Kristus

guds vilje med en kristen mann. datter på 4 år


be at en kristen mann må komme inni guds plan med sitt arbeid. en jente på 4 år trives i barnehagen. få gode venner der

Depresjon/jobbvansker


Har konstant utilstrekkelighetsfølelse,overveldende mye jeg ikke mestrer på jobb.

ekteskap


Be for en familie på 5 i en vanskelig situasjon. Be om Guds nåde og forsoning. TUSEN TAKK

Hvor er du, Gud?


Jeg føler meg alene, nesten som God har glemt meg. Jeg vet at det bare er en følelse, men det gjør vondt.

Frelse, helbredelse og jobb


Mine tre eldste barn har ikke tatt imot jesus enda. Be om frelse. Min eldste sønn strever med psykiske problemer. Han mistet jobben pga nedskjæringer nå etter jul. Dette fører til isolasjon og ensomhet på en hybel. Be om at han får en ny jobb som han kan trives i.

depresjon og angst


Frihet for depresjon og angst da dette hindrer meg i det daglige livet. Har vært Kristen i ca 25 år. mye ensom og alene.

Operasjon


Kan dere be for sønnen min som skal opereres neste uke.

Guds veiledning


Jeg vet ikke hva Guds plan for livet mitt er. Det er vanskelig å ikke vite. Jeg føler meg rådvill.

Helbredelse


Har fått redusert hørsel på begge ører og må ha høreapparat.Er bare 39 år. Be om helbredelse for hørsel.

søster


Be for min søster og hennes mann, de er nygifte og har det såååååååå utrolig vanskelig. Be om at Gud kommer inn med helbredelse, styrke og glede og ta de får en løsning på alle deres problemer

utbrenhet


er sliten og utbrenthet trenger ny styrke og ny jobb på dagtid. økonomiske problem pga opplevd svindelsak mistet 300 000 kr forferdelig har bedt Gud om hjelp

helbredelse


Har parkinson, angst og depresjon. Min mann har smerter i begge armene og føttene. Gud er mektig og Jesus gjorde alt for oss på Golgata. takk for forbøn.

Trenger jobb


Hei - jeg trenger så sårt en jobb så snart som mulig. En trygg jobb jeg kan trives i. Er så sliten av arbeidsledighet nå..........

Forbønn / Helbredelse


Kan dere være med å be for en mann, han er en Guds tjener. Han har store smerter i brystet og nakken etter en tidligere bilulykke.

depresjon


Har en sønn på 18 år som ikke ønsker å leve lenger!!

Helbredelse


Om ei fantastisk jente og ei datter av Gud som har sykdommen ME og har i det siste bare blitt verre. Ber om helbredelse.

Sliten og lei


Hei. Vil dere be om at Gud snart må svare mine bønner. Jeg har en lang "ørkenvandring" bak meg. Jeg venter og venter, men lite skjer...

Helbredelse


be for en dame som er uhelbredelig kreftsyk

helbredelse


ber om forbønn. det er oppdaget en tumor i venstre lunge. ber om at den er godartet og kan fjernes og jeg blir helbredet.

Overlate kontrollen til Gud


Be om at jeg må innse at det beste er å vente på Gud. At jeg må klare å legge til side eget behov for å kontrollere ting, når jeg innerst inne vet at Guds plan er det beste for mitt liv.

Be om at mann slipper kvinne


Be om at en kvinne blir løst fra en mann, hans familie og hans nettverk både åndelig, fysisk og sjelelig. Be at han, familien hans og nettverket hans skal gi slipp på henne og gi henne totalt fred. Be om at han skal slutte å plage henne. De er ikke gift.

Forvirra og lei


Kan dere be om at Gud skal vise meg hva jeg er er god til i arbeidslivet?Jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg har vært tålmodig lenge. Nå er jeg lei av å vente på hjelp.

Inkludering.


Kan dere be for meg og den lille menigheten jeg tilhører om at Jesus må gi visdom og kløkt, samt masse kjærlighet for å innkludere de nye menneskene som er i og rundt oss..

arbeidsplassen


Hei jeg vasker på en fabrikk hvor det er sterke åndskrefter til stedet, folk blir syke og det er veldig dårlig arbeidsmiljø. Sjefene som styrer er styrt av fienden og maktsyke og løgner, jeg vil at dere skal be om at disse krefter må gå og at sjefene må slutte med dette, og at sannheten skal frem i lyset. Det er veldig vondt og gå og se dette som foregår i åndeverden. takk for at dere ber over dette. Gud velsigne dere rikelig.

Sliten himmel tjener


jent himmelen tjent Gud tjent Jesus Kristus tjent Hellige aand er sliten vil ha et verdig liv en familie en jobb en kone en Gud som bare er lys hver dag hele dagen og prate med ikke masse i veien ikke mere angrep p[ meg eller ondt i mitt liv ikke noe ondt mot hun jeg blir sammen med heller og leget

Ung mann 26 hjernedød


Be for en ung mann 26 år som er delvis hjernedød. Er ateist men har en troende kjæreste og arbeids kanerater, som vet at ingen ting er umulig for GUD. Be om en herrens inngripen.

Rus problemer


Venninna mi har begynt smått med rus, så sa jeg det til foreldrene hemmer fordi jeg var bekymra, så nå hater alle de i den gjengen meg.. Håper det ordner seg, kan dere be om at de tilgir meg og innser at jeg gjorde det som var best for hun.

frelse til min sønn og familie


Hei kan dere be for min sønn at han skal få kontakt med Jesus og kjenne at han lever. og for mine foreldre broren min med familie. og min eks pappan til min sønn at de kommer til tro på Jesus, og får Jesus i sine hjerter. Vil også be dere om og be for en venn av meg som heter Jonny at Jesus skal åpenbare for ham at det holder ikke og være snill og grei for og komme til himmelen, men troen på Jesus på Golgata som frelser oss inn i Guds rike.

Pågangsmot, krefter og økonomi


Vil dere be om at jeg skal få nytt pågangsmot og nye krefter? Og vil dere be for bekymringer om økonomien min, og at økonomien må bedre seg etterhvert?

Be for psykisk syk datter og hennes familie


Be for en familie med to døtre hvor den eldste er flyttet utog den yngste på 20 år er psykisk syk. Når denne datteren får raseri ut brudd så blir hun så sint at det går på liv å hele for moren og eldste datteren når hun er hjemme.Be også for moren som er skilt etter et skteskap som var fylt av psykisk vold mot henne og begge døtrene. Be om full legedom for alle tre. Takk

helbredelse og frelse


ber for en ung mor som har fått svults på hjernen. be om at hun blir frisk og at familen henne ikke blir mere utsatt for sykdom å død. De tror nesten at deter kastet en forbannelese over dem. be for dem . Be også for en gutt på 20 år som har hatt 170 oprasjoner i hodet.Han erv nå kritisk syk igjen.Be om helbredelse og frelse til hele familen. be også om at mor i denne situasjonen får krefter og håp..

Legedom


Be om legedom

Ekteskapet


Kan dere be for meg og familien, og for ekteskapet som holder på å gå i stykker. For tilgivelse og for at jeg kan bli fri fra min fortid slik at jeg kan gjenreise tillitt og familien kan forenes igjen. Amen.

Tilgivelse i ekteskapet


Kan dere be for vårt dyrbare ekteskap som jeg er livredd for skal gå i stykker, og for at fortiden skal vike og ikke lenger ha plass i meg. Be om at Jesus lys skal skinne i mitt mørke og sprenge stengte dører så det blir rom for evig tilgivelse, glede og frihet. Amen.

Forbønn


Be i Jesu Kristi navn, at min sønn og svigerdatter må bli helbredet for psykiske plager de har hatt over lang tid.

Be for jobbinevju


Kan dere be om at det går bra på jobbinevju på torsdag den 20. Be om at Gud vil være med, at jeg kan finne roen slik at jeg kan presentere meg på beste måte så de kan ansette meg.. Takk for forbønn. AMEN

Forbønn


Be for en dame i Tyskland. Hun har hovene byller på kroppen.. Takk

forbønn for meg og min familie


Be om at mine 2 brødre må slutte å gå på narkotika og at Jesus må komme inn i deres liv. Narkotikaen har gjort at de har ødelagt så mye ! Be for at Jesus må passe på meg og min familie og være med meg i denne tunge tid. Be om at Jesus må gjøre at jeg kommer meg på møter og blir styrket i troen. Be for at jeg klarer å være sterk for min familie, og at jeg ikke havner i galt miljø ! På forhånd takk for at noen bryr seg !

kløkt og innsikt....


Kan dere be for meg at Gud gir meg visdom og nåde til å elske og tilgi en som har gjort meg stor urett i min menighet..

parkinson


vil de be for meg. Har parkinson angst og depresjon. er så sliten. alt er mulig for Gud.

Ny jobb


be for meg sliten dame som trenger ny jobb. Er så trett av skiftarbeid. Strøk på helsesøster praksis. håper å få tatt den på ny

forbønn


Be for sønnen min . Han er iritert og hater meg han har rus problemmer . Be gud gir han fred ro i kroppen i jesus navn Be han tar bort det som er skaper iritasjon i jesus navn Gud tar bort lan vek iritasjon og dprasjonen fra han i jesus navn Gud gir han fred og glede i jans sjel i jesus navn Gud velsigner han i himmels velsignelse i jesus navn Gud gir han fred , ro i sjelen i jesus navn i jesus navn Gud setter han fri fra deresjon og onde tanker i jesus navn i jesus navn Hud helbreder han i jesus navn i jesus navn Gud velsigner ham himmelske velsignelse i jesus jesus navn i jesus navn

Be for jente 17 år


Be for jente 17 år om full overgivelse til Jesus, og at fienden og hans mørke gjerninger ikkje skal ha makt over henne.

Stå med meg i bønn


Kan du be for meg, at jeg skal være en god mann for min kone og min familie. Be om at Jesus skal fylle vårt hus.

Brutte relasjoner


Be om at de brutte relasjoner leges.Savner så inderlig dattera vår...be om at hun får et møte med Gud og at hun blir satt i frihet og be om at hun vil leve i sannhet.

kreftsyk


be for meg, at jeg må bli heldbredt

Forbønn helse


Vi ber om forbønn for syke barn. Uvitende har vi bodd flere år i nytt hus ødelagt av muggsopp. Barna er veldig syke (18 av de siste 24 måneder).

forbønn


jeg sliter med kronisk urinveisinfeksjon, be for meg. Takk.

forbøn


vil de be foe meg. har parkinson og angst og depresjon. er sliten og lei. ventar på Guds hjelp til helbrdelse. Ser ikkje noko løysing. Er salva og bedt for. VIL de ropa til Herren for meg. Eg orkar ikkje lenger å lesa Guds ord .Men eg trur på Es.53 der det står at me har fått legedom ved Hans sår.

Svigersøster og bror


Min svigersøster som har problemer med alkohol. Hun bor i utlandet, og familien har de siste dagene ikke fått tak på henne. Vi er redd at noe grusomt skal ha skjedd, særlig etter en voldsom episode som skjedde tidligere denne uken. Min bror er for øyeblikket på jobb i nordsjøen og er helt fra seg. Be for både han og min svigersøster, at hun ikke har tatt selvmord, at de begge skal kjenne at vi som familie står sammen med dem i dette, at det er håp for fremtiden, og at Jesus møter dem midt i stormen! Takk!

Datter som lider


Jeg har en datter på 19 år som er deprimert og søvnproblemer. Hun tar antideppresiva og sovemedisin. Be om at Jesus helbreder henne i hans blod.

Ensomhet


Kan dere be om Gud må gi meg ei god kristen venninne? Sliter med ensomhet...

bønn


be for mine 2sønner at alt må gå bra.den ene må finne en snill og god dame.be for meg som er nedfor for tiden.

kols


be for en med ca 17 prosent pust, kols, ikke kristen, kona mest opptatt av alternativt, be om visdom jeg skal være mye sammen med de og hjelpe de i neste måned

Forbøn


Be for min datter og barnebarn som har downs-1år. Be om oppmuntring og legedom for mor og barn. Mor er utslitt og nedfor.

Skole


Kan du be for vår sønn at han må få kjenne glede og forventning i forhold til skolevalget (kristen folkehøgskolefra høsten av. Takk

Be for tenåringsjente


Min datter på 15 år lider av spiseforstyrrelse og har falt helt ut av skolen. Vi er så redde for henne. Be om at hun må få et møte med Jesus å få et nytt syn på sin verdi og sin kropp.

Be for tenåringsjente


Min datter på 15 år lider av spiseforstyrrelse og har falt helt ut av skolen. Vi er så redde for henne. Be om at hun må få et møte med Jesus å få et nytt syn på sin verdi og sin kropp.

Be for tenåringsjente


Min datter på 15 år lider av spiseforstyrrelse og har falt helt ut av skolen. Vi er så redde for henne. Be om at hun må få et møte med Jesus å få et nytt syn på sin verdi og sin kropp.

Nettsidene er produsert av Filadelfia Kristiansand. Utviklet av Netlab. Publiseres med eRedaktør