Vis meny
Misjonsarbeid

Misjonsarbeid

Filadelfia har siden stiftelsen i 1919 vært engasjert i evangelisk arbeid i inn og utland. I Norge har det i hovedsak handlet om å bygge lokalmenigheten i Kristiansand. Men i tillegg har man med jevne mellomrom også støttet andre behov i Norge.

  |   Av: Filadelfia Kristiansand  |   13.11.2015 

Det internasjonale misjonsarbeidet har i stor grad handlet om å plante og bygge menigheter, men også en hel del sosialt arbeid har fått nødvendig hjelp.

Hovedfokus har i en årrekke vært Sør-Amerika, men de senere år har det også vært til dels store engasjement i Europa. I Europa har Filadelfia blant annet vært utsendermenighet for en misjonærfamilie i Spania, og i samarbeid med Assemblies of God i Alicante hatt delansvar for en menighetsplantning i Petrer i Spania.

Det foreligger ingen spesifikk strategi eller visjon for misjonsarbeidet isolert sett. Men som menighet drømmer vi om å få være en ”Levende menighet med et brennende hjerte og en utstrakt hånd”. Vi har derfor et sterkt ønske om å få være med å spre budskapet om Jesus der hvor vi opplever det naturlig og riktig for oss å delta. Dette kan gjøres på ulike måter, gjennom ulike mennesker og i ulike kulturer, alt for å nå mennesker og gjøre Jesus kjent for dem.

Per dags dato har vi egne misjonærer, eller støtter misjonærer/arbeid i Peru, Chile, Nicaragua, Argentina, Østerrike, Tyskland, Israel, Latvia og Russland.

I tillegg støtter Filadelfia arbeid flere steder i Norge, på ulike måter.

Arbeidet er underlagt eldsterådet og driftes i det daglige vår misjonskontakt Siv Anette Hoekstra, men det er takket være den enkelte misjonær, og alle menighetsmedlemmene som støtter økonomisk at virksomheten er det den er i dag.


Russland

Filadelfia Kristiansand støtter misjonsarbeid i Russland

Peru

Filadelfia Kristiansand støtter misjonsarbeid i Peru

Chile

Filadelfia Kristiansand støtter misjonsarbeid i Chile

Kontaktinformasjon

Michel Andreas Rivas
Send epost
Telefon: 99157253