Vis meny
Filadelfia Kristiansand Ungdom

Filadelfia Kristiansand Ungdom

Er du ungdom og ønsker et fellesskap med andre kristne på din alder, så har du kommet til riktig sted! Hver fredag kveld har vi møter kl. 20.00 og ønsker at det skal være et sted hvor du kan få et ekte møte med den levende Jesus, utvikle det personlige forholdet til ham og ha sosialt fellesskap. Velkommen skal du være!

  |   Av: Admin  |   19.12.2018 

Ungdomsarbeidet retter seg hovedsakelig mot deg som har begynt i 9. klasse og er yngre enn 21 år. Er du eldre enn dette er du selvfølgelig hjertelig velkommen til våre møter, men vi vil anbefale deg å ta en kikk på hva Filadelfia 20-30 har å tilby!

Selv om ungdomsmøtene er der vi ofte treffes, handler ungdomsarbeidet om mer enn bare fredag kveld og et møte i uka. Det handler om hverdagen og livet med Jesus. Vår drøm for hver enkelt ungdom er at de så tidlig som mulig får en grunnfestet tro, bygd på nåde, som ikke rokkes av omgivelsene. 

Hjemmegrupper:

På ungdomsmøtene er det mange folk, og det kan være vanskelig å bli godt kjent. I hjemmegruppene er man en liten gjeng som samles regelmessig for å bli bedre kjent med hverandre og med Gud. Les mer og meld deg på hjemmegruppe ved å trykke her

Tjeneste:

Vil du delta aktivt for å gjøre ungdomsarbeidet enda bedre? Bli med i en tjeneste! Mulighetene er mange og det er bare kreativiteten som stopper oss for hva som kan gjøres. Så langt er det mulig å bli med i kafé, lovsangsteam, kor, medieteam, teknikergruppa, forbønnsgruppa, vertskap, storskjermsgruppa og som junior-leder. 

Bønnemøter

Onsdag 1 gang i måneden. kl. 18:00-19:00 samles vi for å be for ungdomsarbeidet. Det vil si både alt som skjer i menigheten, men også det som skjer ut fra menigheten og der ungdommene er i hverdagen. Bli gjerne med å be – vi har tro for at mye spennende kan skje i Jesu navn dersom vi samles og ber! 
 
Turer og festivaler
Som ungdomsarbeid ønsker vi å dra på turer og bli med på festivaler sammen. Dette tror vi er med på å styrke vår tro, og samtidig øker det opplevelsen av enhet i gruppa. Dette er hovedsakelig turene og festivalene som skjer i løpet av året:
- Teamtur til Latvia hver påske
- Ufestivalen - pinsebevegelsens ungdomsfestival i Hamar hver juli
- Høsttur til Fyresdal
- Nyttårsfestivalen – denne er vi selv med på å arrangere i vår egen by
 
For litt jevnligere updates, sjekk ut og lik facebookpagen Filadelfia Kristiansand Ungdom
 
Lyst til å vite mer om oss og hvem vi er? Les mer om visjonen vår ved å trykke her!

 

Givertjeneste

Som menigheten for øvrig, så drives også ungdomsarbeidet i det store og det hele av...

Kontingent

Det koster selvfølgelig ikke noe å være med i ungdomsarbeidet i menigheten, men vi sender...

Kontaktinformasjon

Karine Abrahamsen
Ungdomspastor
Tlf: 993 75 718
Send epost


Sindre Rosseland Sørli
Ungdomsarbeider
Tlf: 901 77 197
Send epost


Hanne Reinertsen
Lovsangsleder
Tlf: 936 98 969

 

Ungdomslederne kan også treffes via menighetens sentralbord på nummer 380 23 400 mellom kl. 10.00 og 15.00 på tirsdag - fredag.