Vis meny
Filadelfia Kristiansand Ungdom

Filadelfia Kristiansand Ungdom

Er du ungdom og ønsker et fellesskap med andre kristne på din alder, så har du kommet til riktig sted! Hver fredag kveld har vi møter kl. 20.00 og ønsker at det skal være et sted hvor du kan få et ekte møte med den levende Jesus, utvikle det personlige forholdet til ham og ha sosialt fellesskap. Velkommen skal du være!

  |   Av: Morten Marius Larsen  |   29.10.2013 
.

Ungdomsarbeidet retter seg hovedsakelig mot deg som har begynt i 9. klasse og er yngre enn 21 år. Er du eldre enn dette er du selvfølgelig hjertelig velkommen til våre møter, men vi vil anbefale deg å ta en kikk på hva Filadelfia 20-30 har å tilby!

Selv om ungdomsmøtene er der vi ofte treffes, handler ungdomsarbeidet om mer enn bare fredag kveld og et møte i uka. Det handler om hverdagen og livet med Jesus. Vår drøm for hver enkelt ungdom er at de så tidlig som mulig får en grunnfestet tro, bygd på nåde, som ikke rokkes av omgivelsene. 

Cellegrupper:

På ungdomsmøtene er det mange folk, og det kan være vanskelig å bli godt kjent. I cellegruppene er man en liten gjeng som samles regelmessig for å bli bedre kjent med hverandre og med Gud. Les mer og meld deg på cellegrupper ved å trykke her

Tjeneste:

Vil du delta aktivt for å gjøre ungdomsarbeidet enda bedre? Bli med i en tjeneste! Mulighetene er mange og det er bare kreativiteten som stopper oss for hva som kan gjøres. Så langt er det mulig å bli med i kafé, lovsangsteam, kor, medieteam, teknikergruppa, forbønnsgruppa, vertskap, storskjermsgruppa og som junior-leder. 
 
Ta kontakt med ungdomsleder Caroline Rosten for å bli med eller mer info!

Bønnemøter
Hver onsdag kl. 18:30-19:15 samles vi for å be for ungdomsarbeidet. Det vil si både alt som skjer i menigheten, men også det som skjer ut fra menigheten og der ungdommene er i hverdagen. Bli gjerne med å be – vi har tro for at mye spennende kan skje i Jesu navn dersom vi samles og ber! 
 
Solid Jentemøter
Er du jente er du så heldig at du kan komme på jentemøtene vi har. Dette er en samling som vi har en lørdag annenhver måned i kafeen i Filadelfia, hvor vi har fokus på temaer som ofte er mer aktuelle for jenter. For mer informasjon, sjekk ut og lik facebookpagen Solid Jentemøter.
 
Turer og festivaler
Som ungdomsarbeid ønsker vi å dra på turer og bli med på festivaler sammen. Dette tror vi er med på å styrke vår tro, og samtidig øker det opplevelsen av enhet i gruppa. Dette er hovedsakelig turene og festivalene som skjer i løpet av året:
- Teamtur til Latvia hver påske
- Ufestivalen - pinsebevegelsens ungdomsfestival i Hamar hver juli
- Høsttur til Fredheim
- Nyttårsfestivalen – denne er vi selv med på å arrangere i vår egen by
 
For litt jevnligere updates, sjekk ut og lik facebookpagen Filadelfia Kristiansand Ungdom
 
Lyst til å vite mer om oss og hvem vi er? Les mer om visjonen vår ved å trykke her!

 

Givertjeneste

Som menigheten for øvrig, så drives også ungdomsarbeidet i det store og det hele av...

Kontingent

Det koster selvfølgelig ikke noe å være med i ungdomsarbeidet i menigheten, men vi sender...

Kontaktinformasjon

Karine Bragvin Skagestad
Ungdomsleder
Tlf: 993 75 718
Send epost


Caroline Rosten
Ungdomsarbeider
Tlf: 993 75 718
Send epost


Sindre Rosseland Sørli
Ungdomsarbeider
Tlf: 901 77 197
Send epost


Marita Larsen
Tentroleder
Tlf: 416 39 682
Send epost


Marte Hansen og Hanne Reinertsen
Lovsangsledere
Tlf: 954 77 420 // 936 98 969

 

Ungdomslederne kan også treffes via menighetens sentralbord på nummer 380 23 400 mellom kl. 10.00 og 15.00 på tirsdag - fredag.

Øvrige gruppeledere

Veiledere
Lene Nepstad og Petter Mjaaland

Vertskap
Elisabeth Selseng Soltveit og Rebecca Christensen Birkeland

Kor
Karoline Backe

Kafé
Linn Iversen og Helene Tvedt

Storskjerm
Bjarte Østebø

Bønnearbeid
Maia Inbar

Teknikk
Franz Aaneland

Jentemøter
Maia Inbar