Vis meny
Fantastisk konsert med Leeland

Fantastisk konsert med Leeland

13. november var det amerikanske lovsangsbandet Leeland på besøk i Filadelfia. De holdt en fantastisk konsert og levde opp til sitt rykte som et Jesus fokusert band.


  |   Av: Carl Nicolaysen  |   02.12.2014  |   Sang og musikk

Filadelfia hadde invitert det amerikanske lovsangsbandet på besøk i november og det ble et besøk vi alle kommer til å huske lenge.

Leeland Mooring og resten av bandet var på besøk hos oss noen dager og det hele ble avsluttet med en fantastisk konsert torsdag 13.november. At Leeland er et populært band var tydelig, for 450 mennesker møtte opp. Publikum fikk servert mange flotte sanger med et klart og tydelig budskap om Jesus Kristus. Det ble også sterkt for mange da bandets leder Leeland Mooring delte tanker og budskap ut fra Guds ord. Mange ble berørt og det var en fredfull og god atmosfære i lokalet selvom støynivået nok var litt høyere en til vanlig.

Gjengen i Filla 20-30 stod for gjennomføringen av arrangementet og tilbakemeldingene fra de og andre i etterkant er at dette var noe folk likte og gjerne vil ha mer av.

Hovedansvarlig for arrangementet Carl Nicolaysen kan fortelle at konserten var meget vellykket på flere områder. "Det ble et meget godt økonomisk resultat som er avgjørende for å gjøre noe slik igjen, men også det at mennesker i alle aldre kom sammen for å lovprise Gud er noe som vi som arrangør er veldig godt fornøyd med."

Så i tiden fremover kan vi nok vente oss flere konserter, og hvem vet, kanskje også våre venner i Leeland blir å se i Filadelifa flere ganger.