Vis meny
Fokusert arbeid i Spania

Fokusert arbeid i Spania

Selv om situasjonen er vanskelig i Spania, stopper ikke misjonsarbeidet til José og Elisabeth i Alicanteprovinsen.


  |   Av: Eirik Urdal  |   10.12.2020  |   Misjon

MISJONSRAPPORT #14 – NOVEMBER 2020

Vi ønsker å hilse til hele menigheten og misjonsarbeidet. Vi vil takke for all forbønn og støtte. Vi har det bra, takket være Gud.

«Før hadde jeg bare hørt rykter om deg. Nå har jeg sett deg med egne øyne.» Job 42,5

Vi takker Gud for at vi foreløpig har det bra midt i koronasituasjonen. Vi har opplevd Guds tilstedeværelse og hørt og sett at Han er god!

I Spania er situasjonen veldig vanskelig. Pr. november 2020 har til sammen rundt 1,1 million mennesker vært smittet og 41.688 mennesker har mistet livet. Mange er syker og flere byer er stengt for å unngå kontakt. I Elda og Petrer gjelder begrensningene foreløpig til 4. desember. Vi er begrenset av koronaviruset, men er frie til å fortsette å dele evangeliet!

Hvordan bør vi leve i vanskelige tider? Paulus ber kirken om å be for åpne dører så evangeliet kan bli forkynt.

«Be også for oss, at Gud må åpne en dør for Ordet så vi kan forkynne Kristi mysterium, det som jeg nå er i fengsel for.» Kol. 4,3

I denne begrensningstiden er vårt arbeid fokusert:

  • STYRKE KIRKEN: Vi styrker kirken gjennom bønn og disippelskap. I Elda, Novelda og Yecla har vi måtte redusere oppmøtet på grunn av begrensningene, men vi kan fremdeles samle rundt 150 personer gjennom en uke, inkludert nye mennesker også.
  • EVANGELISERING: Til tross for begrensningene har vi tatt til gatene og evangelisert i Elda, Petrer, Monovar, Novelda, Sax og Yecla. I vanskelige tider må vi så og forkynne Guds ord. Det er på tide å så guds ord. Er du klar? Kan Gud regne med deg?
  • FENGSELET: Jeg besøker fengselet to ganger i uken. Vi jobber med disippelskap og rådgivning. Mange har gitt sitt liv til Jesus Kristus. Vi deler ut bibler og evangeliseringsmateriell.
    Gud har åpnet døren for å arbeide med fangenes familier. Nå er det åtte familier som hver uke får ta i mot Guds ord. Det er en gruppe som fort blir glemt, men de trenger virkelig også å kjenne Jesus. Det vi sår havner i god jord, ære til Gud!
  • HJELPER FAMILIENE: En gang i måneden organiserer Elisabeth matutdeling. På grunn av koronasituasjonen har mange familier tapt inntekter. Situasjonen er vanskelig og ser ikke ut til å forbedre seg med det første. Mange trenger mathjelp, men de behøver også å kjenne Jesus. Det trenger vi å være oppmerksomme på.

I år kan vi ikke reise hjem på juleferie. Men midt i vanskelige situasjoner vet vi at Han er med oss. Gud er trofast. Vi vet at han har bedre ting til dem som tror på Ham bevarer Hans ord i sitt hjerte. Midt i situasjonen kan vi si at Gud har vært med oss, og Hans planer stopper ikke. Bedre tider kommer for dem som tror og holder blikket festet på Jesus.

«Herren er min hyrde, jeg mangler ikke noe.» «Bare godhet og miskunn skal følge meg alle mine dager, og jeg skal bo i Herrens hus gjennom alle tider.» Salmene 23,1 og 6

Gud velsigne deg. Be for oss og vår familie.
Gud velsigne deg og god jul!
Hilsen José og Elisabeth

 

DENNE KVINNEN (ROXANNA)EN MOR SOM HAR SØNN (19 ÅR) EN I FANGEN, HAR VI HET KONTAKT OG HAR DELT JESUS ​​ORD OG KJÆRLIGHET. DET ER STOR VELSIGNELSE Å LÆRE OG HVORDAN GUD ÅPNER DØRER FOR OSS Å FÅ DER DET TRENGES.