Vis meny
Junior

Junior

DU er superkjempewowmegavelkommen til Junior!!! Dette er for alle som har begynt i 5. trinn til og med 8. trinn.

  |   Av: Åse Simonsen  |   14.01.2015 

Går du i 5-8 trinn, må du ikke gå glipp av Junior i Filadelfia! Vi gjør mange gøye aktiviteter sammen, blir bedre kjent med hverandre og Jesus! Så kom å bli med! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Mandager, partallsuker, fra kl 17.30-19 kan du være med på Mandagsjunior. Du kan velge mellom dans/sang, band og kompisleder (hjelpeleder på Kompis, for de som er 5 år - 4 trinn). Spiller du et instrument og er interessert i å være med i bandet, ta kontakt på mail: aase@filakrs.no. Oppmøtested: Q42

Fredager er det Junior fra kl 18-19.30 med masse gøy!! Ta med småpenger til kiosk. Se program for høsten 2017 under.

25.august

Kick-off bystranda! "50"

08.september "STEM" challange
22.september Gymsal
20.oktober Taco og Quiz

03.november

17.november

01.desember

 

Skyland Trampolinepark

Bowling og overnatting i Marvika til lørdag 18 november

Filmkveld

 

 

8 trinn er i en overgangsfase fra Junior til Ungdomsmiljøet. For å få til best mulig overgang for alle, har vi valgt følgende opplegg på fredager: Det er to fredager i måneden med Junior. Da ønsker vi at alle i 8 trinn skal være med en fredag på Junior. Og en fredag på ungdomsmøte. Så går vi samla som en gruppe, så ingen føler seg utenfor. Det vil ikke si at alle må sitte samla som en stor gruppe. Men de fredagene er det en leder fra Junior som ser at alle har noen, så ingen sitter/er alene. Det er viktig for de som er yngre at 8 trinn deltar på Junior og viktig for å komme inn i ungdomsmiljøet at vi av og til delta på ungdomsmøter. Vi er et fellesskap hvor vi vil ha alle med, og ønsker å tenke med det som utgangspunkt. Den fredagen 8 trinn går på ungdomsmøte, må de gjerne komme på Junior først. Som foreldre/foresatte så snakk med din tenåring om dette. Datoer hvor vi går samla på ungdomsmøte: 22 september, 20 oktober, 3 november (litt tett på 20 oktober pga 17 november er det overnatting med Junior i Marvika), 15 desember.

Følg oss på: Facebooksida: Filadelfia kristiansand barne og familiearbeidet, facebook gruppa:  Fredags Junior, Instagram: FillaJunior.
Her legges informasjon ut om oppmøtested og annet. Instagram er 12 års grense og facebook 13 års grense. Så fint om dere foreldre følger med her, og at ingen føler seg presset til å starte med dette før aldersgrensen!

Har du noen spørsmål, så ta kontakt med Åse Simonsen Send epost eller ring TLF: 97117836

Hilsen Åse Simonsen
Juniorleder
 

Kontaktinformasjon

Åse Simonsen
Tlf:  97 11 78 36
Send epost