Vis meny
Junior

Junior

DU er superkjempewowmegavelkommen til Junior!!! Dette er for alle som har begynt i 5. trinn til og med 8. trinn.

  |   Av: Åse Simonsen  |   14.01.2015 

Går du i 5-8 trinn, må du ikke gå glipp av Junior i Filadelfia! Vi gjør mange gøye aktiviteter sammen, blir bedre kjent med hverandre og Jesus! Så kom å bli med! Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Mandager, partallsuker, fra kl 17.30-19 kan du være med på Mandagsjunior. Du kan velge mellom dans/sang, band og kompisleder (hjelpeleder på Kompis, for de som er 5 år - 4 trinn). Spiller du et instrument og er interessert i å være med i bandet, ta kontakt på mail: aase@filakrs.no. Oppmøtested: Q42

Fredager er det Junior fra kl 18-19.30 med masse gøy!! Ta med småpenger til kiosk. Se program for våren 2018 under.

12.januar

Kick-off i Q42

26.januar "30-leken" mm i Q42
09.februar Filmkveld + aktiviteter
09.mars Tacokveld hos Tommy

23.mars

06.april

20.april

04.mai

01.juni

Juniorhome fredager:

02.februar

16.mars

13.april

25.mai

 

Skyland trampolinepark

Bowling

Jentekveld og guttekveld

Aktiviteter på bystranda/Q42

Sommeravslutning, mer info kommer

 

5-6 trinn velkommen hjem til Amanda Ege Tveit. 7-8 trinn velkommen hjem til Samuel Vige

5-6 trinn velkommen hjem til Harald Ekornåsvåg. 7-8 trinn velkommen hjem til Lisa Tverå

 

5-6 trinn velkommen hjem til Aleksander Langelandsvik. 7-8 trinn velkommen hjem til Conrad Evenstad

 

 

8 trinn er i en overgangsfase fra Junior til Ungdomsmiljøet. For å få til best mulig overgang for alle, har vi valgt følgende opplegg på fredager: Det er to fredager i måneden med Junior. Da ønsker vi at alle i 8 trinn skal være med en fredag på Junior. Og en fredag på ungdomsmøte. Så går vi samla som en gruppe, så ingen føler seg utenfor. En leder fra Junior er med på ungomdsmøte de fredagene. Det er viktig for de som er yngre at 8 trinn deltar på Junior, og viktig for å komme inn i ungdomsmiljøet at vi av og til delta på ungdomsmøter. Vi er et fellesskap hvor vi vil ha alle med, og ønsker å tenke med det som utgangspunkt. Den fredagen 8 trinn går på ungdomsmøte, må de gjerne komme på Junior først. Som foreldre/foresatte så snakk med din tenåring om denne informasjonen. Datoer hvor vi går samla på ungdomsmøte: 9 februar, 9 mars, 6 april, 1 juni.

Følg oss på: Facebooksida: Filadelfia kristiansand barne og familiearbeidet, facebook gruppa:  Fredags Junior, Instagram: FillaJunior.
Her legges informasjon ut om oppmøtested og annet. Instagram er 12 års grense og facebook 13 års grense. Så fint om dere foreldre følger med her, og at ingen føler seg presset til å starte med dette før aldersgrensen!

Har du noen spørsmål, så ta kontakt med Juniorleder Tommy Solem: tommy.solem@gmail.com eller Barne og familiearbeider Åse Simonsen Send epost 

Kontaktinformasjon

Åse Simonsen
Tlf:  97 11 78 36
Send epost