Vis meny
Junior V.I.P party på Lund klubben

Junior V.I.P party på Lund klubben

Opp mot 200 forventningsfulle juniorer strømmet inn på Lund klubben til V.I.P party, fredag 24 april. Og kveldens V.I.P gjester var juniorene.


  |   Av: Åse Simonsen  |   04.05.2015  |   Barn og familie

De ble ønsket velkommen på rød løper og fikk en stjerne der det sto: Verdifull! Det var nettopp dette vi ønsket å formidle denne kvelden. Gjennom show med innslag fra juniorene selv, mange gøye aktiviteter, gratis mat og «gode gjerninger» - plakater, ble det en fantastisk kveld for 5-8 trinn! Flere juniorer deltok med dans og sang på showet med stort engasjement. Filadelfias eget Juniorband spilte under hele showet, og Juniorsangerne og danserne var også med. Wow, å gode de er!
«Ingenting kan skille meg fra Gud sin kjærlighet», sang Juniorsangerne for full hals.

Etter showet var det stappet fullt med mange gøye aktiviteter på Lund klubben, og alle fikk gratis suppe, saft og pinnebrød.
Arrangementet var et samarbeid mellom Frelsesarmeen, Frikirken, Betania, Lund klubben (den kommunale fritidsklubben på Lund), Oddernes menighet og Filadelfia. Vi ønsker alle et godt oppvekstmiljø for barn og unge i byen. Sammen ville vi lage en kjempegøy gratis fest for juniorer i bydelen Lund. Juniorer og ledere var strålende forøyd. Og kanskje blir det et V.I.P party neste år også!

Takk til alle flotte ledere som var med å gi juniorene en kjempebra og minnerik V.I.P kveld!!!