Vis meny
Kompis

Kompis

Kompis er et tilbud for barn fra siste år i barnehage til og med 4. trinn. Er barna mindre må de følge med en voksen.


  |   Av: Camilla Evenstad  |   12.01.2016  |   Barn og familie

På Kompis ønsker vi at barn skal bli godt kjent med hverandre og gjøre mye gøy, kult og koselig sammen. Vi er en menighet som syntes det er viktig og knytte god realsajoner mellom barna og de voksne. Derfor har vi Kompis klubben annenhver mandag kl.17.30-19.00 i partallsuker. Vi ønsker og utnytte de flotte lokalene i Q42 og har de fleste samlingene i bisalen og i rommene rundt. Vi har også skilt på nøkkelbånd med navn og aktivitet på. Får barna syv stk. får de en premie.

Vi starter med litt info også har vi aktivitetet og ofte i aldersinndelte grupper. Kl. 18.30- 18.40 har vi often sang og en liten andakt om det å være kompis og ha Jesus som venn. Den siste tiden spiser barna gratis kveldsmat i Q42.

Vi har av og til sanggruppe hvor vi øver spesielt til Storsamling som vi har for alle inne i hovedsalen.

Voksne som har lyst fra kl. 17.30-18.45 kan få mulighet til å snakke om tro over en kopp kaffe, vi kaller det "Filadelfia Fundament". Her blir det lett bibelundervining om de kjente temaene. Det er ulike flinke personer som skal ha undervisningen. Ellers er alltid vår delige Kaffebar iQ42 åpen til kl 19.00. Voksen trenger også kompiser så bli gjerne i gjen å slå an en prat.

Se på bildene under programmet, da får du litt inntrykk av noe vi gjør på Kompis!

Hjertelig velkommen!


Dato Hva Info
2. september    
16. september

 

 
Høstferie uke 40    
14. oktober    
28. oktober    
11. november    
25. november