Vis meny
Konsert med Juniorbandet

Konsert med Juniorbandet

Fredag 3. juni reiste Juniorbandet med alle sangerne på tur til Kvinesdal for å holde konsert på Festivalen "Heilt på Jordet". Med musikken på full guffe i bilen kjørte vi avgårde i det nydelige været.


  |   Av: Åsmund R. Scheie  |   09.08.2016  |   Barn og familie

I Kvinesdal ventet det et Jorde stappa med aktiviteter, hoppeslott, god mat, og selvfølgelig en scene spesialbygd til alle 21 av oss som skulle opptre dagen etterpå. Etter fantastisk pizza på en nydelig pizzarestaurant, kjørte vi opp i dalen, og tilbrakte kvelden på en skole. Dagen etter spilte vi på et formiddagsmøte, og etter en intens bil-rebus (som en av våre biler vant,) holdt vi konsert på kvelden i teltet. Juniorene hoppet, danset og tok helt av. Etter konserten var stemningen på topp! Energien varte hele bilturen hjem, og på parkeringsplassen i marvika ble turen avsluttet med dans, jubel og glede.

For mange av Juniorene var dette siste opptreden og tur med Juniorbandet. Vi ledere vil derfor takke for en fantastisk avslutningstur og for alle årene med mye moro og galskap i musikktjenesten for Jesus.