Vis meny
Månedens anbefaling voksne - Mai 2016

Månedens anbefaling voksne - Mai 2016

Vi anbefaler denne gang boken "Lev Elsk Led" av Brian Houston.

  |   Av: Anne Karin Krispinussen  |   04.05.2016  |   Månedens bok

Pastor Brian har vært et forbilde, en veileder og en inspirasjon for oss og for store deler av norsk kristenhet i over 20 år. Denne utgivelsen vekker oppriktig begeistring og forventning hos meg, nesten litt kribling i magen. Boken er en personlig, ærlig og transparent fortelling om både nederlag og seire, om prøvelser og utfordringer i kallet som menighetsbygger. Samtidig trigger den virkelig troen på at alt er mulig. Jeg tror ingen ledelsesteori eller akademisk kunnskap kan gi tilsvarende innsikt i åndelig lederskap som denne boken, eller tilsvarende forståelse av det å leve med karakter, integritet og utholdenhet. Jeg gleder meg allerede til å se hvilket avtrykk den vil kunne sette i individer og i menigheter også i vår del av verden.

Beskrivelse:
Og denne veien ligger åpen for at nettopp du skal erobre den – samme hvor du befinner deg på livsreisen, hvor mange feiltrinn du opplever at du har gjort og hvor mange hindringer du har støtt på. Vi er født med et gudgitt potensial til å sette spor etter oss i vår verden. Da Brian Houston startet menighet i en liten aula på en skole, hadde han ingen anelse om hvor mange oppturer og nedturer, forsakelser og skuffelser han skulle møte på. Samtidig ble dette også en historie om mirakuløse muligheter og drømmer som har blitt virkeliggjort. Lev, elsk, led er hans historie flettet sammen med den største historien noensinne – der ditt liv også kan flettes inn. Denne boken er et manifest for din fremtid, en påminnelse om at tro, lidenskap og kall kan åpne for et helt og rikt liv på tross av alt det du ikke forstår, på tross av tilbakeslag og hindringer som kommer din vei. Når det gjelder livet med Jesus, er det ingen tvil: Det beste ligger foran!

Anbefalinger:
Pastor Brian Houston deler her direkte, ærlig og åpent på en måte som mange kommer til å bli berørt av. Han er genuint interessert i å la andre lykkes, og boken du holder i hånden, er en skriftlig bekreftelse på det! Dette verdidokumentet skulle jeg ha likt å legge i hendene på enhver far og mor – og enhver leder – som en inspirasjon til å leve, elske og lede for noe som er større enn oss selv. – Jostein Krogedal, grunnlegger Intro-kirkene

PRIS Kr. 248,-

Kjøpes i vår bokkiosk etter våre samlinger når kaféen er åpen eller besøk vår nettbutikk!