Vis meny
Månedens anbefaling for ungdom - September 2016

Månedens anbefaling for ungdom - September 2016

For ungdom er måndens anbefaling er boken E-mail fra Gud.

  |   Av: Anne Karin Krispinussen  |   09.09.2016  |   Månedens bok

Hver eneste hilsen er en kruttpakke som vil motivere, oppmuntre og gi deg styrke til å tro at Gud er virkelig, og at Han mener du er utrolig spesiell og enestående. Hver e-mail er fullpakket med veiledning og oppmuntring som vil hjelpe deg å møte de viktige sakene du møter i livet. Du vil merke at du er elsket og verdsatt, viktig og unik, enestående og forstått av Gud. Selv når livet ikke er perfekt, er Gud likevel glad i deg og vil hjelpe. Nå kan du oppdage hvordan! Du må koble deg opp online med Gud i dag! Selv om ditt system kræsjer eller får virusproblemer, vil en e-mail fra Gud gi deg en ny start!

CLAIRE CLONINGER har vunnet seks Dove Awards for sine sanger. Hun har skrevet fjorten bøker, blant dem bestselgeren A Place Called Simplicity og Dear Abba.
CURT CLONINGER, Claires sønn, er IT-administrator hos Integrity Music og er lovsangsleder i Mobile Vineyard Christian Fellowship. Han var to år i Youth With a Mission og har arbeidet som lærer på ungdomsskolen, friidrettstrener på videregående skole og husfar på et barnehjem.

 

Kjøpes i vår bokkiosk etter våre samlinger når kaféen er åpen eller besøk vår nettbutikk!