Vis meny
Med været og humøret på topp

Med været og humøret på topp

Turgtuppa på tur med utgangspunkt fra Gimle gård onsdag 2. mai.


  |   Av: Tom Georg Gabrielsen  |   03.05.2018  |   Omsorg

En flott gjeng startet fra Gimle gård. Idag var vi veldig med været og humøret var på topp som vanlig. Også idag nye med på tur. Vi gikk først til gården v/Jegersberg. Her fortalte Jens litt historie om gården. Vi gikk så hesteløypa videre til demningen v/ Papirmøllevannet. Her tok vi pausen med niste og kaffi. Vi satt på den samme plassen hvor Turgruppa hadde sin første tur for flere år siden.

Idag hadde vi for første gang med oss Oddvar Gulliksen, som er spesialist på fugler og fuglelyder. Han fortalte om de forskjellige fuglelyder vi lyttet til. Det var veldig interessant Tusen takk Oddvar!! Etter dette sang vi selvfølgelig "Alle fugler". Det ble orientert om fremtidige arrangement. Etter at alle hadde fått kvikklunch gikk turen videre over demningen og så fulgte vi veien til UIA. Vi passerte gjennom universitetsområdet og endte opp på Gimle gård, hvor Tom G. fortalte litt om gården og dens historie.

Takk for en kjempefin tur!!!!! Neste tur går til Havglimt leirsted 15. mai. Her vil Anne Lise og Alf Ådnevik være våre guider. Det gleder vi oss til.

Turhilsen Tom G.