Vis meny
Jeg er Herren din lege

Jeg er Herren din lege

Lytt til programserien med tittelen ”Jeg er Herren din lege”, der Wenche Egeland leser tekster fra Bibelen, både fra Det Gamle og Det Nye Testamentet om legedom. Tekstene er akkompagnert av Per Kjetil Farstad.

  |   Av: Administrator  |   02.10.2013  |   Podcast

Her har vi lagt ut programserien "Jeg er Herren din lege" med Wenche Egeland. Vi har vi lenge bedt om at Gud skal bruke Radio Filadelfia til å røre ved mennesker til legedom. Det står i Sal 107:20 Han sendte sitt ord og leget dem og fridde dem fra graven. Og vårt bønneemne har vært at han skal sende sitt ord ut over Kristiansand til legedom for byens befolkning.
Da Wenche Egeland kom og sa hun bar på et radioprogram i hjertet, der hun ville lese tekster om legedom fra Bibelen, var det med stor glede vi gikk i gang med produksjonen.
Hun forteller hun følte seg litt som Naaman, som fikk beskjed om å gjøre noe hverdagslig og helt ukomplisert for å bli frisk, men som helst ville hatt det litt mer omstendelig og vanskelig.  Og sa at hun følte programideen var litt for enkel, men at det kun skulle være Guds ord som skulle forkynnes, og at det var nok.

Vi synes dette er blitt noen nydelige programmer, som vi legger i Guds hender, og ber han bruke til sin ære.
Håper du er med å be om at dette skal bli en serie til legedom for de som lytter. Programmet er blitt til i samarbeid med Kvinner i Nettverk.. Alle programmene kan lastes ned gratis. Kopier dem gjerne videre til venner og kjente, og brenn dem gjerne ut på CDer. Flere programmer legges ut fortløpende. Gratis til privat bruk!

Radiostasjoner som ønsker å sende programmene kan henvende seg til Radio Filadelfia på tlf: 380 22000 og få for gratis gratis FTP-tilgang til versjoner i høyere bitrate.

  Tilbake til oversikten   

 Begrens visning av listen:  

 Liste over podcaster