Vis meny
Homecoming Radio

Homecoming Radio

Ekteparet Mette og Roger Sørensen er kjente sangevangelister og har eget radioprogram som sendes på Radio Filadelfia.

  |   Av: Terje Tveit  |   16.08.2013  |   Radioprogrammer

“HomeComming Radio” er et halvtimes musikkprogram som produseres og sendes hos Radio FIladelfia i Kristiansand.
Du får møte Mette og Roger Sørensen i studio, ofte i samtale med  gjester, gjerne fra lokalmiljøet i Kristiansand men også noen av de største i USA innen kristen sang og musikk. Mange av de er Gaither HomeComing artister.
 
Mette Vestberg Sørensen og Roger Sørensen er fra Flekkerøy, utenfor Kristiansand.
De har vært gift i 27 år og har to barn: Pauline,19 år og Sivert, 16 år.
De har sunget sammen i ca. 24 år, og starten var ganske tilfeldig.
-En onkel av Mette hadde ikke fått noen til å synge på basaren for "Indre Sjø" på fredagen, så en uke før spurte han om ikke de kunne synge et par sanger. De lot seg overtale og siden har det bare økt i omfang. Nå er de ute på sangoppdrag ca. en gang i uka.
 
I 2002 kom de med sin første CD ”Det umuliges Gud”.
CD nr. 2 kom i 2007. Noe nytt og noe gammelt stoff.
CD nr. 3 heter .... og er den nyeste utgivelsen fra 2013.
....Informasjon om tekstforfatter, melodi produsent, usa etc.
 
Foruten å være programledere i “HomeComing Radio” er de også aktive i Flekkerøy Media. Her er de både foran og bak kamera og de er med å produserer "I Pottemakerens Hus" sammen programleder Rita Aasen. Dette programmet sendes på Visjon Norge og kan også ses på hjemmesiden til pottemakerenshus.no
 
Vi i Radio Filadelfia er glade for samarbeidet med Mette og Roger, og vi er takknemlige for å jobben sammen med to dyktige og inspirerende mennesker, som formidler Jesus gjennom det de gjør.
Programmet sendes på fm101,2 i Kristiansad hver mandag kl. 15:00 med repriser utover i uken; tirsdag kl. 22:00 og søndager kl. 13:30. Eller du kan høre det på webradio til same tid ved å gå inn på filadelfiakristiansand.no
 
Programmet er også tilgjengelig for andre radiostasjoner i landet via Radio Filadelfia sin gratis FTP tjeneste. Mangler du programmet på din lokalradiostasjon - be de kontakte Radio Filadelfia på telefon: 380 22 000 eller sende en mail til radio@filakrs.no

Lytt til HomeComing Radio

Programmene til Mette og Roger kan du lytte til på FM 101,2 Mhz i Kristiandsområdet, mandager kl. 15:00, tirsdager kl. 23:00 og søndager kl. 13:30.

Programmene sender også på vår 24/7 webradio og der kan du lytte til HomeComing Radio på

Gratis tilgang på programarkiv

Radio Filadelfia kan gi din radio tilgang til programarkivet som inneholder hundrevis av timer med radioprogram i broadcast kvalitet. Tjenesten er gratis for din radio med konsesjon. Kontakt Radio Filadelfia på tlf. 380 22000 eller på epost radio@filakrs.no for mer informasjon.