Vis meny

Con Amor AS

Nå kan du drikke kaffe direkte fra vårt misjonsarbeid i Peru. Hos Kaffebaren i Q42 kan du kjøpe rettferdig kaffe som er brent og pakket i Peru.

  |   Av: Administrator  |   04.02.2016 

Selskapet Con Amor AS er importør og leverer kaffe til bedrifter, privatepersoner, menigheter og utsalgssteder.

Filadelfia Kristiansand eier Con Amor AS og har importert kaffe fra lokale bønder i Peru siden 2012. Bakgrunnen er at Liv Haug som er misjonær i Peru, med en farsttid på over 40 år i provinsen Chanchamayo, har sett behovet for å kunne gi bøndene i området en lønn det går an å leve av. 
Besøk nettsidene til Con Amor AS her!
 

Kaffen du får servert i Kaffebaren i Q42 kommer direkte fra disse bøndene i Peru. Den lokale oppkjøper og foredler, Highline Coffee sikrer at bonden får en annstendig pris for kaffen, da de gir 20% over markedspris til sine lokale leverandører.

I tilegg ønsker vi gjennom kirkekaffe.no å gi 10 kroner pr solgte kilo til veldedige prosjekter i denne provinsen. Under menyen Prosjekter kan du lese om hva vi til en hver tid støtter, og  som vi og du er med å finansiere ved å kjøpe og benytte kaffen fra kirkekaffe.no.

Sørlandets Kaffebrenneri står for brenning/foredling av råvarene som kommer direkte fra kaffeplantasjene i Peru. Vi er takknemlige for det gode samarbeidet vi har med Steinar i Sørlandets Kaffebrenneri og at vi kan benytte oss av deres kompetanse og distribusjonsnett.

Les mer og bestill ved å se nettsidene til kirkekaffe.no
 

 Link til nettsidene til Con Amor AS

 Link til nettsidene til Kirkekaffe

 

Kontaktinformasjon

Anne Karin Krispinussen
Daglig leder
Tlf: 452 02 300
Send epost