Vis meny
Dødehavsprodukter

Dødehavsprodukter

Dødehavet ligger 417 meter under havets overflate og er dermed det laveste punktet på jorden. Her finnes verdens rikeste forekomster av mud med naturlige salter og mineraler som natrium, magnesium, sodium, kalsium og klorid.
Helt siden oldtiden har Dødehavet vært en kilde til velvære, fordi de naturlige forekomstene har en enestående virkning på hud og hår.

  |   Av:   |   11.10.2016 
DSM (Dead Sea Minerals) er utviklet av den israelske kosmetikk-produsenten Mon Platin. Ved å ta fram den optimale kombinasjonen av mud, mineraler, naturlige vitaminer og planteessenser har de utviklet en serie produkter som dekker et vidt spekter innen hår og hudpleie. Mon Platin har sitt produksjonsanlegg ca. 30 minutter syd for Tel Aviv ikke langt fra Middehavet. Alle DSM-produktene er underlagt strenge interne kontroller i tillegg til statlig kontroll. DSM tilfredstiller alle EU-krav for produksjon og salg av kosmetikk. All produksjon skjer med tillatelse fra Helsedepartementet i Israel. Produktene er kun ment for utvortes bruk og må ikke brukes på annen måte enn beskrevet.
 
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Kontaktinformasjon

Anne Karin Krispinussen
Daglig leder
Tlf: 922 68 770