Vis meny
Barne- og familiearbeid

Barne- og familiearbeid

Filadelfia er en generasjonsmenighet i ordets rette forstand, noe som også resulterer i et rikt barne og familiearbeid. Fra Smilehullet for de aller minste til barnemøter, kor, aktiviteter og tilbud til hele familien.

  |   Av: Frode Daland  |   10.11.2016 

Visjon: Vi arbeider mot at barna skal få kjenne Jesus, bli sett og få nye venner.

Målgruppen for barnearbeidet i menigheten starter allerede fra barnet er født og strekker seg oppover til 13 årsalderen. Vi tilbyr et rikt spekter av tilbud:

Smilehullet    0 til 4 år
Barnemøter   4 år til 4. trinn
Kompis   Siste år i barnehage til 4. trinn
Junior   5. til 8. trinn

Det arrangeres også storsamlinger for alle,familiegrupper, turer, fester og sommerleirer m.m.

Barnearbeidet ledes av et barne- og familieråd hvorav to personer også er ansatt.
Barne- og familiearbeiderne har kontortid hver tirsdag, onsdag og fredag og kan da treffes på telefon via menighetens sentralbord mellom kl. 10.00 og 15.00.
 

Jesus hele livet

Vi følger et trosopplæringsprogram som heter "Jesus hele livet". Det strekker seg fra 0-19 år. Her er målet at vi sammen som menighet og familie kan hjelpe våre barn til nettopp velge Jesus hele livet igjennom. Vi har i dette programmet (hefter dere får utdelt på foreldremøter) satt oss mål som vi jobber mot for at nettopp dette kan skje. Vi jobber også med gode overganger i de ulike aldresgruppen.


Barnevelsignelse

I og med at menigheten som en del av Pinsebevegelsen i Norge praktiserer det vi kaller 'troendes dåp' tilbyr vi barnevelsignelse i stedet for barnedåp. Dette kan avtales med Pastor Jan Kjosavik ved å fylle ut dette skjemaet - trykk her!


Kontingent

Det koster selvfølgelig ikke noe å være med i barne- og juniorarbeidet i menigheten, men vi sender likevel ut giro for innbetaling av kontingent til alle medlemmer.
Dette gjør vi i to omganger, en gang på våren og en gang på høsten. De som betaler kontingent på våren får ikke tilsendt ny giro på høsten.
Grunnen for å betale inn kontingent til barnearbeidet, er at det er en grei måte for oss å se hvem som er ´aktive` medlemmer. I tillegg får vi tilskudd i form av Frifondsmidler via PBU og støtte fra kommunen for hvert betalende medlem.


Kontingenten er for tiden kr. 275,- pr år.

Denne kan betales inn på følgende konto:

Filadelfia barne- og ungdomsarbeid
Dronningensgate 91
4608 Kristiansand

Kontonummer: 3060 33 44444

VIKTIG!
Innbetalingen merkes med følgende kode: 3810 50

Kontaktinformasjon

Camilla Evenstad
Barne- og familiearbeider
Tlf:  922 87 733
Send epost