Vis meny
Barne og familiearbeid

Barne og familiearbeid

Filadelfia er en generasjonsmenighet i ordets rette forstand, noe som også resulterer i et rikt barne og familiearbeid. Fra Smilehullet for de aller minste til barnemøter, kor aktiviteter og tilbud til hele familien. Menigheten driver også Solkollen barnehager som tilbyr kurs for par.

  |   Av: Frode Daland  |   10.11.2016 

Målgruppen for barnearbeidet i menigheten starter allerede fra barnet er født og strekker seg oppover til 13 årsalderen. Vi tilbyr et rikt spekter av tilbud...

Visjon: Vi arbeider mot at barna skal få kjenne Jesus, bli sett og få ny venner.

Målgruppen for barnearbeidet i menigheten starter allerede fra barnet er født og strekker seg oppover til 13 årsalderen. Vi tilbyr et rikt spekter av tilbud:

Smilehullet    0 til 4 år
Barnemøter   4 år til 4. trinn
Splash   Siste år i barnehage til 4. trinn
Junior   5. til 8. trinn

Det arrangeres også familiemøter, turer, fester og sommerleirer m.m.

Barnearbeidet ledes av et barne- og familieråd hvorav 3 personer også er ansatt. I tillegg har barne- og familiearbeidet også en egen sang- og musikkansvarlig.

Barne- og familiearbeiderne har kontortid hver tirsdag, onsdag og torsdag og kan da treffes på telefon via menighetens sentralbord mellom kl. 10.00 og 15.00.


Barnevelsignelse

I og med at menigheten som en del av Pinsebevegelsen i Norge praktiserer det vi kaller 'troendes dåp' tilbyr vi barnevelsignelse i stedet for barnedåp. Dette kan avtales med Pastor Jan Kjosavik ved å fylle ut dette skjemaet - trykk her!


Kontingent

Det koster selvfølgelig ikke noe å være med i barne- og juniorarbeidet i menigheten, men vi sender likevel ut giro for innbetaling av kontingent til alle medlemmer.
Dette gjør vi i to omganger, en gang på våren og en gang på høsten. De som betaler kontingent på våren får ikke tilsendt ny giro på høsten.
Grunnen for å betale inn kontingent til barnearbeidet, er at det er en grei måte for oss å se hvem som er ´aktive` medlemmer. I tillegg får vi tilskudd i form av Frifondsmidler via PBU og støtte fra kommunen for hvert betalende medlem.


Kontingenten er for tiden kr. 275,- pr år.

Denne kan betales inn på følgende konto:

Filadelfia barne- og ungdomsarbeid
Dronningensgate 91
4608 Kristiansand

Kontonummer: 3060 33 44444

VIKTIG!
Innbetalingen merkes med følgende kode: 3810 50

Kontaktinformasjon

Camilla Evenstad
Barne- og familiearbeider
Tlf:  922 87 733
Send epost