Vis meny
Utgivelser

Utgivelser

Filadelfia Kristiansand har gitt ut flere CD plater. Kjøp låter eller hele plater og vær med å støtt opp om musikere og arbeidet.

  |   Av: Frode Daland  |   05.08.2016  |   Sang og musikk

Anker (Single) - Filadelfia Kristiansand
2016 Filadelfia Kristiansand

Denne single´en er sammen med Jesus kan menighetens nyeste utgivelse og inneholder en helt ny sang. Sangen er skrevet av Åsmund Reksten Scheie og arrangert i samarbeid med Richard Farstad. Marte Hansen er vokalist på denne låten med et mer elektronisk musikalsk uttrykk enn Filadelfia sine tidligere utgivelser. Single´en er produsert av Åsmund Reksten Scheie og gis ut av Filadelfia Kristiansand. 

Kan kjøpes digitalt på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.

 

Jesus kan (Single) - Filadelfia Kristiansand
2016 Filadelfia Kristiansand

Sammen med Anker er også denne single´en en ny utgivelse og inneholder en låt med et litt mer rocka uttrykk. Likevel er den lett gjenkjennelig sammenlignet med flere av Filadelfia Kristiansand sine tidligere sanger med sitt fengende refreng. Også denne sangen er skrevet av Åsmund Reksten Scheie og arrangert i samarbeid med Richard Farstad. Vokalist er Åsmund Reksten Scheie som også er produsent. 

Kan kjøpes digitalt på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.

 

Avgjørende (Single) - Barne og juniorarbeidet i Filadelfia Kristiansand
2016 Filadelfia Kristiansand

Denne single´en er barne- og juniorarbeidet sin nyeste utgivelse og inneholder en låt rettet mot barn og junior. Sangen som ble sluppet 5. juni 2016 er spilt inn i Filadelfia Lydstudio, skrevet av Åsmund Reksten Scheie og arrangert i samarbeid med Roar Farstad. Låten har et moderne musikalsk uttrykk og fengende tekst. Den er produsert av Åsmund Reksten Scheie. 

Pris kr. 50,-     Kan kjøpes direkte fra barne- og familiearbeidet i Filadelfia Kristiansand, og i forbindelse med våre møter.
Kan også kjøpes digitalt på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.

 

For resten av livet - Barne og juniorarbeidet i Filadelfia Kristiansand
2014 Filadelfia Kristiansand

EP´en fra menighetens barne- og juniorarbeid inneholder 7 egenproduserte låter for barn og junior og ble sluppet 9. november 2014. Plata er spilt inn i Filadelfia Lydstudio og låtene er skrevet av Åsmund Reksten Scheie og Charlotte H. Salvesen. For første gang har også juniorbandet selv vært i studio som musikere, og sammen med juniorteamet og barnekoret Splash kommer de her med en aktuell utgivelse med et rocka uttrykk. Plata er produsert av Åsmund Reksten Scheie. 

Pris kr. 100,-     Kan kjøpes direkte fra barne- og familiearbeidet i Filadelfia Kristiansand, og i forbindelse med våre møter.
Kan også kjøpes digitalt på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.

 

Peke på Deg - Barnearbeidet i Filadelfia Kristiansand
2013 Filadelfia Kristiansand

Peke på Deg er menighetens første barneplate. EP´en inneholder 5 egenproduserte låter for barn og ble sluppet 6. oktober 2013. Dette er også den første plata som er spilt inn i Filadelfia Lydstudio. Låtene er skrevet av Åsmund Reksten Scheie og Julie Isachsen som sammen med barn og musikere i menigheten har vært i studio. Peke på Deg er produsert av Åsmund Reksten Scheie. 

Pris kr. 50,-     Kan kun kjøpes direkte fra barne- og familiearbeidet i Filadelfia Kristiansand.

 

Never-ending Love - Rigmor Daland
2011 Rigmor Daland

Never-ending Love er Rigmor Daland sin første solo-plate. CD´en som inneholder 11 nyskrevne låter ble sluppet 18. september 2011. Plata er spilt inn i FSP og Nustate Studio våren 2011. Rigmor har også tidligere vært med på innspillingene Ved Din Ånd og Fortrolig Samfunn som du kan lese mer om nedenfor. 

Pris kr. 105,-     Utsolgt, men kan kjøpes digitalt på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.

 

Hvem er lik Deg - Filla Kristiansand
2010 Filadelfia Kristiansand

Hvem er lik Deg er ungdomsarbeidets første utgivelse. Plata som inneholder 10 egenproduserte låter ble sluppet i august 2010. Plata er spilt inn i FSP studio våren 2010.

Pris kr. 100,-     Kan bestilles ved å kontakte Filadelfia Kristiansand, på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.
Skatter fra Klangoarkivet - Diverse artister
2007 Filadelfia Kristiansand

Skatter fra Klangoarkivet er en samling sangskatter fra perioden 1959 til 1991 tidligere utgitt på Klango. Som en del av markeringen av Pinsebevegelsens 100 års jubileum i Norge i 2007 ble store deler av samlingen digitalisert og utgitt på nytt.

Dette er en CD boks bestående av 5 plater.

Pris kr. 100,-     Kan bestilles ved å kontakte Filadelfia KristiansandVed Din Ånd - Sangere og musikere fra Filadelfia Kristiansand
2006 Filadelfia Kristiansand / Kvinner i Nettverk

Dette er en plate som er et resultat av den årlige nasjonale Kvinnekonferansen. Lovsangsteamet fra menigheten har i en årrekke vært faste sangere i konferansen. Ved Din Ånd ble spilt inn i Farstad Studio i forkant av konferansen i 2006.

Pris kr. 150,-     Kan bestilles ved å kontakte Filadelfia Kristiansand, kjøpes på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.Fortrolig Samfunn - Filadelfia Kristiansand
2001 Filadelfia Kristiansand

Fortrolig Samfunn er menighetens første utgivelse. Plata er gitt ut i forbindelse med de ukentlige Bønn- og lovsangsmøtene i menigheten, og er et resultat av disse. Alle sanger er skrevet av personer som er delaktige i menighetens lovsangsarbeid.

Pris kr. 105,-     Utsolgt, men kan kjøpes digitalt på iTunes eller der du kjøper eller strømmer digital musikk.Skal CD´er som bestilles sendes pr. post påløper porto i.h.h.t. forsendelsens vekt og gjeldende priser.