Vis meny
Årets talere

Årets talere

I år får vi besøk av Andrew Wommack fra USA og Dennis Greenidge fra England. Berit Iversen Drivdal fra Damer I Byen inspirerer oss torsdag kveld og våre egne pastorer Wiggo Skagestad, Karine Bragvin Skagestad og Thor-Harald Evenstad taler også.

  |   Av: Eirik Urdal  |   04.05.2018  |   Sommerkonferansen 2018

Andrew Wommack

Bilde av Andrew Wommack

23. mars 1968 ble livsforvandlende for Andrew da han ble møtt av Guds overnaturlige kjærlighet. Man kan si at hans teologi ble forvandlet over natten. Andrew gikk fra å se Gud som noen han måtte fortjene å bli godkjent av til en Far som aksepterte han betingelsesløst og som sterkt ønsket et fellesskap med ham. Som forfatter av mer enn tretti bøker har Andrew i nesten femti år gjort det til sitt oppdrag å forandre måten verden ser Gud på - dette ved å fokusere på Guds kjærlighet og nåde.

Andrews visjon er å nå så langt og dypt med Evangeliet som mulig. Hans budskap rekker langt gjennom kanalen Gospel Truth som er tilgjengelig på både TV og radio for rundt halve verdens befolkning. I tillegg har han et omfattende bibliotek av undervisningsmateriell, både på trykk, lyd- og videoformat. Mesteparten av dette er tilgjengelig gratis på www.awmi.net.

Budskapet hans går dypt gjennom disippeltrening, utrustning og mentoring av neste generasjon ledere gjennom Charis Bible College, grunnlagt i 1994. Det er i dag mer enn 70 Charis campuser og over 6000 studenter på verdensbasis, med det samme oppdraget å endre måten verden ser Gud på.

Hva Gud kan gjøre gjennom en person hvis visjon er blitt forandret til å se ham ordentlig, er historien om Andrews arv.

Dennis Greenidge

Info kommer...

Berit Iversen Drivdal

Info kommer...

Thor-Harald Evenstad

Info kommer...

Karine Bragvin Skagestad

Info kommer...

Wiggo Skagestad

Info kommer...