Vis meny
Årets talere

Årets talere

I år får vi besøk av Joakim Lundqvist fra Livets Ord i Uppsala, Sverige og Dennis Greenidge fra England.Våre egne pastorer Wiggo Skagestad, Thor-Harald Evenstad og Øyvind Valvik taler også.

  |   Av: Eirik Urdal  |   04.05.2018  |   Sommerkonferansen 2019

Bilde av Joakim LundqvistJoakim Lundqvist

Joakim Lundqvist er hovedpastor i menigheten Livets Ord i Uppsala, Sverige. Han er en ettertraktet taler og forfatter. Han har besøkt over 50 nasjoner med sitt inspirerende budskap og oppmuntret mennesker til å gjøre en forskjell for Kristus i deres egen verden. Lundqvist har 30 års erfaring fra ungdomsarbeid, noe som skinner gjennom hans kreative prekener som alle generasjoner kan relatere seg til.

Menigheten Livets Ord har 3 200 medlemmer og et internasjonalt nettverk bestående av over 700 menigheter. Menigheten har et omfattende misjonsarbeid og har produsert millioner av bøker og lyd- og videomateriell med trosinspirerende undervisning på mange språk.

 

Dennis Greenidge

Dennis Greenidge har lenge vært en god venn av menigheten. Hans fokus på bønn og innvielse har vært viktig for oss. Han har en varhet som gjør at han alltid treffer med forkynnelsen, og han utfordrer oss og drar oss videre fra der vi er.
 

Thor-Harald Evenstad

Thor-Harald er en av menighetens hovedpastorer, og er spesielt opptatt av at alle skal komme inn i en personlig og nær relasjon til Jesus. At vi skal være ekte og oppriktige, både i vår gudsrelasjon, men også i møte med hverandre. Han har et fokus på at våre svakheter kan være en styrke som hjelper oss til å se at vi trenger Gud.

Wiggo Skagestad

Wiggo er en av menighetens hovedpastorer. Han er ikke redd for å gå nye veier, og brenner for at vi som menighet skal være med å ta ansvar i samfunnet vi er en del av. Han er opptatt av å formidle at når vi går med Gud, så kan vi operere i en dimensjon som er større enn oss selv.

Øyvind Valvik

Øyvind er en av menighetens hovedpastorer, og den som har vært i pastorteamet lengst. Øyvinds fokus på bønn og bibel har vært viktig for menigheten. Han minner oss på at det er når vi søker Guds rike først og grunner på hans ord dag og natt, at vi har løfter om at alt vil lykkes for oss.

Hilbert Norheim

Hilbert har vært menighetens bønneleder gjennom mange år. Hans fokus og hjerte for bønn har vært uvurderlig for den reisen menigheten har hatt. Hilbert har en varhet for Den Hellig Ånds stemme, og hans nære relasjon med Gud er synlig og merkbar for de rundt ham.